PR CUAET
-
Слоти на "Забрати оформлений паспорт" розраховані на 5 хв на одну людину. Тож їх в 4 рази більше, ніж на подачу. Також, якщо ловлять слоти більшість, нас тут 190тис. То забирають вже набагато менше. До прикладу, вчора було багато слотів в Торонто на видачу з грудня і далі
-
То вже бот не допоможе?
-
Де вони познаходили такі роботи? У нас всі працюють в середині
-
Напишіть мені контакти в приват , ми знаємо цю організацію АІТ і все що треба для екзамену але важкість того ще не можемо знайти матеріал і як підготуватись правильно
-
А ви платили потім штраф що раніше розірвали з банком ?
-
Я коли тільки приїхав, мені один чудік втирав про роботу електриком, але коли я побачив скільки часу на це треба відмовився. Тому відразу треба вибирати, що вам підходить і з чим ви маєте шанси, а чекати на щось... Як у вашого чоловіка з англійською?
-
Зрозуміло, зараз вже все по іншому?
-
Це у всіх так зараз Мій працює карпентер вже 18 місяців і так само на вулиці в будь яку погода але так не обрали ще але чекаємо…усі чекають зараз і все Бо навіть консультант нічого не могуть порадити..тільки чекати і працювати наразі )
-
Незнаю про що, в мене все вийшло з 2го разу і якби не бот я незнаю якби слот зловила напевно як і більшість в цій групі
-
Напишу в пп
-
Вас обрали так наче якщо не ошибаюсь нещодавно ? Який у вас нок ? Чоловіка фірма де він працює будують не всередині а на вулиці вони роблять нові будинки не для житла а під нужди міста Едмонтона і не тільки типу поліцейські участки або в аеропорту роблять , мости будують якісь такі проєкти від міста і вони роблять це оутсайд