PR CUAET
-
Дійшла до Портал 1, намагаюсь зрозуміти що робити з тим запитом. Є пару питань: 1) я правильно розумію, що мені треба відповісти на їхній мейл і прямо в тілі листа прописати дані по всим учасникам заявки? Не прикріпляючи ніякі файли? 2) Щодо дати в'їзду в Канаду - ми недавно були у відпустці, яку дату вказувати - першого в'їзду в 2022? Чи того, що нещодавно повернулись з-за кордону в 2024? Дякую якщо хтось пояснить
-
Набагато швидше вчора зайшли з Ключем, бо Дія поки обличчя розпізнає...
-
Його можна зробити через Приват банк, на сайті
-
А де ключ взяти?
-
Спробуйте не через Дію заходити, а через Ключ
-
1. Так, просто відповідаєте на лист. 2. Original entry date (YYYY/MM/DD): - це дата першого в'їзду Date of last time you entered Canada - дата останнього в'їзду. Тобто треба вказати обидві дати
-
Дякую спробую.
-
Я взагалі не розумію навіщо такі ускладнення. Дія, ключ, рахунок і т.д. Чому не можна просто ввести дані паспорта і назначити зустріч, коли буде вільно. 🥲
-
Дякую!
-
Сьогодні був в Оттаві. В мене двоє дітей, мав тільки один слот. Дуже багато людей не з'явилося сьогодні по запису. Прийняли моїх двох без проблем і ще можна було декілька паспортів оформити. Моя дружня порада: кому не далеко до Оттави і кому терміново, приїжджайте в "живу чергу" і все вам оформлять.
-
Головний аплікант з свого емейлу відправляє за себе і депендента/ів. Ви з свого за обох