PR CUAET
-
Дякую!
-
Також сьогодні був слот в Оттаві зранку. Прийняли з запізненням на 40 хвилин, бо створилась черга на отримання паспортів (незважаючи на те, що сьогодні не мають їх видавати). Зі мною ще 7 людей на подачу. З усіх тільки у двох готові документи і ксерокопії. Звісно, в мене документи на другу дитину не прийняли, бо черга і так затримувалась. Я просила прийняти сьогодні на обох дітей, щоб звільнити слот на початку грудня, але-але.. Люди, будь ласка, поважайте час інших людей, котрі змушені чекати через те, що більшість приходить не готова! Ми потім дивуємось, що такі затримки і відсутність слотів… фізично неможливо робити копії всім на місці і відправляти на почту сплачувати той мані ордер…
-
Ну люди дуже дуже просили відкрити чергу на кілька місяців наперед бо їм вкрай не подобалось ловити слоти раз на два тижні. Тож.... маємо що замовляли.
-
Жах зараз до травня немає місць взагалі на подачу
-
-
В Мексиці слотів взагалі немає і не буває 😅
-
Ви можете їх продовжити
-
Ну що можу сказати, я була за стару систему бо так всі мали рівні шанси. Але іншим чомусь здалося що чекати нових слотів півроку-рік це набагато зручніше. Мабуть ті що зараз понахапали одразу багато слотів - і на всю родину і у всі консульства.
-
Я з дитиною маю паспорти до літа ,і все…,,Виженуть,, то вже як буде 🙄😑
-
Просто шкода тих людей хто не бачив пару днів нововведення і вже не буде майже шансів на вільні слоти
-
Написав у приватні повідомлення
-
У Реєстрі призовників, військовозобов’язаних та резервістів даних про перебування на військовому обліку не знайдено. Необхідно звернутися до ТЦК та СП для взяття на військовий облік.
-
Ловити нові слоти раз на два тижні у відведений час а зараз відкрили на пів року наперед, все швидко розібрали і виходить пів року треба мінімум чекати