PR CUAET
-
Про свето чи футболку типово, треба записувати собі як в табличку, хто у що одягнутий і імена якщо є.
-
Чудово! Як можна записатись?)
-
Добрий день Якщо на момент подачі на пр ми в Манітобі пробудемо трішки більше ніж пів року а півтори року до того були в іншій провінції Нам відмовлять чи просто знімуть 100 балів?
-
Що робити допоможіть?
-
При зчітуванні коду
-
Як зареєструватися в дії з закордонним паспортом? В мене видає таку помилку
-
думаю ,що потрібно новий зробити,бо вже багато людей з того. асу отримали номінацію і подалися на фед рівннь
-
Вітання всім і подяка! Нас уже 6000 участників! За 4 місяці! Але і є куда рости з урахуванням скільки приїхало по CUAET і скільки ще приїде)). 1. Прошу ділитися своїм досвідом, проблемами і методами їх вирішення. 2. Також попрошу додавайте сюди своїх друзів і знайомих. 3. Розміщайте інформацію про нас в других чатах і каналах. Адже більше участників - більше кейсів і користної інформації для усіх нас👍👍👍. P.s. В чаті багато пересланної та не провіренної інформації, тому будь-ласка все перевіряйте самі, також рекомендую звертайтесь до міграційних экспертів за консультацією (до речі на цьому каналі іх уже 9). Для тих хто незнає - звук повідомлень можна відключити не тільки на весь чат, а і окремо на непотрібні для вас вкладки.
-
В Онтарио, Канада, два человека считаются партнерами по гражданскому праву, если они постоянно проживают вместе в супружеских отношениях в течение как минимум трех лет. Если у них есть общий ребенок по рождению или усыновлению, то им достаточно прожить вместе всего один год.
-
а в Онтаріо 3
-
Hello everyone, I am a licensed immigration consultant, specialty in BC. I understand 100% Ukrainian, was born in Dnipro. 15+years in Canada. Happy to help with your questions 😊 Anna Shultz firebirdconsultants.ca/
-
Добрий вечір! Підкажіть будь ласка потрібно завантажити в додаткові документи 1) підтвердження диплома, 2) підтвердження наявність коштів, 3) підтвердження досвіду роботи, підтвердження медичного огляду? Я проходила медичний огляд , нажаль немаю не яких документів підтвердження на руках тільки health card. Як підтвердити наявність коштів? Потрібно зробити виписку з банку ? Дякую