PR CUAET
-
Як зареєструватися в дії з закордонним паспортом? В мене видає таку помилку
-
думаю ,що потрібно новий зробити,бо вже багато людей з того. асу отримали номінацію і подалися на фед рівннь
-
Вітання всім і подяка! Нас уже 6000 участників! За 4 місяці! Але і є куда рости з урахуванням скільки приїхало по CUAET і скільки ще приїде)). 1. Прошу ділитися своїм досвідом, проблемами і методами їх вирішення. 2. Також попрошу додавайте сюди своїх друзів і знайомих. 3. Розміщайте інформацію про нас в других чатах і каналах. Адже більше участників - більше кейсів і користної інформації для усіх нас👍👍👍. P.s. В чаті багато пересланної та не провіренної інформації, тому будь-ласка все перевіряйте самі, також рекомендую звертайтесь до міграційних экспертів за консультацією (до речі на цьому каналі іх уже 9). Для тих хто незнає - звук повідомлень можна відключити не тільки на весь чат, а і окремо на непотрібні для вас вкладки.
-
В Онтарио, Канада, два человека считаются партнерами по гражданскому праву, если они постоянно проживают вместе в супружеских отношениях в течение как минимум трех лет. Если у них есть общий ребенок по рождению или усыновлению, то им достаточно прожить вместе всего один год.
-
а в Онтаріо 3
-
Hello everyone, I am a licensed immigration consultant, specialty in BC. I understand 100% Ukrainian, was born in Dnipro. 15+years in Canada. Happy to help with your questions 😊 Anna Shultz firebirdconsultants.ca/
-
Добрий вечір! Підкажіть будь ласка потрібно завантажити в додаткові документи 1) підтвердження диплома, 2) підтвердження наявність коштів, 3) підтвердження досвіду роботи, підтвердження медичного огляду? Я проходила медичний огляд , нажаль немаю не яких документів підтвердження на руках тільки health card. Як підтвердити наявність коштів? Потрібно зробити виписку з банку ? Дякую
-
Доброго вечора. Може в когось є досвід брати довідку з Угорщини та Фінляндії. Поділиться будь ласка.
-
Трохи лякає, що печать не на англійській. Читала як люди перекладають печаті
-
ну в тестових там також мені такі собі були завдання. Читання було про нарвалів, а по відео - там бесіда була більш-менш зрозуміла, але питання тупі. Наприклад отойво сказав тіп в светрі чи в футболці? А я ..бу, я так уважно слухав і запам'ятовував, що якось і не звертав уваги у що вони вдягнені
-
Десь тижні два чекали
-
1. Apply for PR 2. AOR 3. Processing (including requests for biometrics and medical if applicable) 4. eCOPR Request (sign declaration that you are in currently in Canada, and provide new photos if applicable) 5. eCORP issued (you are PR from that date) 6. PR card arrives in mail
-
Ми три тижні чекали