PR CUAET
-
Я платила в той момент коли ставка йшла вверх або стояла на місці, тому заплатила лише 3 місячні інтерест рейти при розірванні. Для прикладу наступний будинок я взяла по високій ставці 5.82%, в тому році, але на даний момент ставка впала і я вирішила її понизити. Різними шляхами я хотіла це зробити, при розірванні мені рахували штраф в розмірі 7800, це при моргіджі 500к Я зупинилася на іншому шляху, і понизила ставку , не заплативши штраф😌
-
Вітаю 🥳 Який НОК у Вас?
-
Це якій дурдом! Мене це вже бісить! Купили квітки на літак щоб забрати паспорт на 4 грудня і тепер я втрачаю гроші бо вони не попередили що від тепер треба реєструватися щоб забрати? Пів року чекали на паспорт і тепер треба пів роки чекати щоб слот зловити? Щоб його забрати? Ахах Це дебілізм крайній ! Нема емоцій! Я вже і так 600 баксів втратив бо вони анулювали мій слот в Оттаві коли ще навіть закон в силу не увійшов про мобілізацію! Що з цими людьми не так?
-
Доброго дня, можливо хтось на наступному тижні їде в Едмонтон з Калгарі в посольство, туди і назад. Потрібно одне місце. Дякую
-
Таке питання, в теорії, якщо я з Канади полечу до Європи на інтервʼю, бо в деяких містах пише 25-35 днів очікування інтервʼю… Як бути з паспортом? Його треба там чекати 2 тижні?
-
Щиро дякую!
-
Життя бентежне
-
Так