PR CUAET
-
Адреса консульського відділу: 331 Metcalfe Street, Ottawa, ON, K2P 1S3
-
🅰️🅰️🅰️🅰️🅰️🅰️🅰️ Дата: 17 листопада Час: 18:00 по Торонто Програма вебінару: Обговорення Express Entry та STEM-відбору. Програми без вимог до знання мови Провінційні програми в: - Онтаріо - Альберті - Атлантичних провінціях Як заявити робочий досвід за кордоном як FOP Як подати заяву на PR, якщо ви не працюєте на канадського роботодавця Приєднуйтесь, щоб дізнатися більше про шляхи імміграції до Канади! Вебінар від Barbican Immigration us06web.zoom.us/webinar/register/WN_WQel9J6PTeWl5nA7RILT5g
-
Дякую)
-
Вибачте, а коли у вас подача на закордонний паспорт? У вас у квітні буде 6 місяців? Чи надієтесь що швидше прийде?😅
-
У Торонто всі слоти на видачу паспорту вільні. Тому це що рулетка😅я подаюсь 18.12, але поняття немаю, чи мій паспорт буде у березні, чи квітні, чи травні😅
-
Ну вот, я этого и боялась … Теперь люди будут бронировать слоты на подачу и выдачу одновременно и начнется коллапс с выдачей паспортов, потому что есть люди , которые подались еще 6 месяцев назад и до сих пор паспорта не прибыли в консульство. «Покращення», мать их так…….
-
Я не мала на увазі конкретно якусь дівчину, це мої роздуми, що люди будуть намагатися тепер бронювати по 2 слоти , з запасом так би мовити, і отримати паспорт буде набагато складніше . Уявіть скільки людей встигло податися і ще не отримали свої документи. Вже до 9 травня немає сортів на видачу.
-
Ааа окей😅забираю свої слова назад. Не дивно😅