PR CUAET
-
Це так дивно що потрібно бронювати слот на видачу. Чому б посольству не надавати запис тільки тим громадянам, чиї паспорти вже виготовлені і знаходяться в консульстві. щоб інші люди просто не могли зробити запис.
-
Дякую! Тільки що оформила і сплатила доставку в dhl, а цю заяву треба відвезти в консульство?
-
А що робити багатодітним мамам? Якщо 3 дітям треба паспорт?
-
Так для них і зробити ті слоти, а ті люди чиїх паспортів немає в консульстві, їм і не треба той запис. Вони ж зробили так, щоб люди без резерву не могли навіть записатися на послуги, в чому проблема зробити так само для людей чиї паспорти ще не виготовлені?
-
Номер відстеження надсилає dhl? Ви маєте на увазі на email чи прям на поштову адресу листом? Дякую 🙏
-
Я питаю вас,бо ви сказали,що це реально!Мама дитини питала,а ви дали відповідь.Я теж хотіла б почути цю відповідь,бо теж маю дитину з інвалідністю і хочу розуміти,які є варіанти.Це ж ви написали,що все можна зробити,от і питаю у вас,яким чином і не,зовсім,розумію вашу реакцію🤷♀️
-
Там зараз повно слотів на видачу
-
З посольства трек не надсилали. При оформлення паспорта дали листок де є номер для відслідковування статусу паспорта. Сьогодні зайшла і побачила, що документ виготовлений, але не доставили. То я оформила доставку dhl отримала квитанцію і тепер не розумію подальших дій. Тепер треба на email посольства надіслати заяву і квитанцію про сплату dhl? І все?
-
Там можна дітей додавати при бронюванні