PR CUAET
-
Ні. Вам трек прислали з посольства? От туди спочатку відправляєте те, що я перелічила і потім посольство інфу DHL. І вже після цього DHL отримує паспорт і присилає свій тренінг
-
Доброї ночі .підскажіть як я можу дізнатись на який місяць ловити слот на видачу паспорта дитині?я 3 грудня їду тільки подавати документи .
-
Так для них і зробити ті слоти, а ті люди чиїх паспортів немає в консульстві, їм і не треба той запис. Вони ж зробили так, щоб люди без резерву не могли навіть записатися на послуги, в чому проблема зробити так само для людей чиї паспорти ще не виготовлені?
-
Логічно було б зробити в системі, щоб був тільки 1 активний запис на 1 послугу. Щоб не можливо було забронювати 2 послуги одночасно. Тоді був би порядок. Людина зловила слот на подачу, подала документи, а потім тільки ловила слот на видачу.
-
Розуму не хватило
-
Номер відстеження надсилає dhl? Ви маєте на увазі на email чи прям на поштову адресу листом? Дякую 🙏
-
Я питаю вас,бо ви сказали,що це реально!Мама дитини питала,а ви дали відповідь.Я теж хотіла б почути цю відповідь,бо теж маю дитину з інвалідністю і хочу розуміти,які є варіанти.Це ж ви написали,що все можна зробити,от і питаю у вас,яким чином і не,зовсім,розумію вашу реакцію🤷♀️
-
Бо в Едмонтоні таких 1300 чоловік І буде не айс якщо всі в один день прийдуть
-
Едмонтоні? Тільки закрила ноутбук, до 9 травня нічого немає
-
А звідки ця інфа про слоти на отримання? Це якесь знущання вже просто
-
Як зайти на сайт? Мене відправляє на дію, підтверджую свою особу і далі нічого не змінюється, ходжу по колу, що не так?
-
Там зараз повно слотів на видачу
-
З посольства трек не надсилали. При оформлення паспорта дали листок де є номер для відслідковування статусу паспорта. Сьогодні зайшла і побачила, що документ виготовлений, але не доставили. То я оформила доставку dhl отримала квитанцію і тепер не розумію подальших дій. Тепер треба на email посольства надіслати заяву і квитанцію про сплату dhl? І все?
-
Там можна дітей додавати при бронюванні
-
Ми відправляли поштою, але я так розумію, що можна і просто на імейл вислати
-
Так і називається. Ви відмічаєте на що записуєтесь, там є і видача виготовлення паспорта
-
Що діти? Я же пишу , щоб були записи на 1 послугу одночасно. Якщо будуть бронювати 2 послуги на подачу і видачу, то що робити тим, хто подався раніше і чекає коли паспорт прийде до установи??? Як завжди бардак і не продумана система
-
До кінця місяця не треба З грудня треба
-
Я щось не розумію треба тепер ловити слот на видачу паспорта ?і як він називається?
-
Вибирати друге видача виготовленого паспорта громадянина України для виїзду закордон ?це паспорт загран для дитини три роки .все вірно ?
12 Jan 2024, 17:45
329867/459217
2 minutes ago