PR CUAET
-
Там зараз повно слотів на видачу
-
З посольства трек не надсилали. При оформлення паспорта дали листок де є номер для відслідковування статусу паспорта. Сьогодні зайшла і побачила, що документ виготовлений, але не доставили. То я оформила доставку dhl отримала квитанцію і тепер не розумію подальших дій. Тепер треба на email посольства надіслати заяву і квитанцію про сплату dhl? І все?
-
Там можна дітей додавати при бронюванні
-
Ми відправляли поштою, але я так розумію, що можна і просто на імейл вислати
-
Так і називається. Ви відмічаєте на що записуєтесь, там є і видача виготовлення паспорта
-
Зрозуміла 🙏 дуже вам дякую
-
А, нам просто не давали одразу, а потім присилали на пошту. Тоді відкануйте оплату і заяву і відправте на [email protected] DHL пришле лист, що отримали гроші і що після того, як в Україні передають їм Ваш паспорт - вони пришлють Вам номер для відстеження
-
Ви з телефона?Як що так ,то з компа пробуйте
-
Добрий день! Може хто підкаже чи можна подавати на PR з наявними паспортами в який термін дії виходить через 1,5 роки? Чи не буде проблем коли отримаємо PR і будуть нові паспорти в дітей, а в старих вже вийде термін?
-
Здравствуйте. Я подалась , ждала, а они его потеряли. Пришлось посылать ещё раз заказным письмом. Проверить ваш статус можно если зарегистрируетесь здесь www.form.services.micc.gouv.qc.ca/dossierClient/faces/pages/authentification.jspx?lang=fr&app=DACF&indCreationCompte=undefined&indCodeAutorisation=undefined Или звонить mifi