PR CUAET
-
AOS, 2 дорослих і двоє дітей 27.04 - подача 28.08 - присвоїли номер AOR 12.09 - запит на біометрію 1.10 - дозапит медікал екзам тільки для дітей 31.10 - background check complited для всих 1.11- final decision 15.11 - Portal 1 Чекаємо Portal 2 )
-
Залежить від країни. Треба читати умови отримання назад паспорта кожного консульства. В Хорватії отримала паспорт на 4 день.
-
Що я не так роблю. Що далі цього вікна в мене немає ніякого руху. Я відкриваю дію проходжу авторизацію і на цьому все.
-
Трохи хвилююсь, коли прочитала ,що ви знайшли лист в спамі. Чоловік на днях,коли робили слоти в консульство, почистив спам і не глянув листи. ФД 5 листопада. Моє питання чи цей лист відмітили в GSkey? Чи він приходить тільки на емаіл? Хто знає? Рятуйте
-
Стрілочку повернутись назад І все ви в системі
-
В такому випадку історія починається с початку
-
🔠🔠🔠🔠🔠🔠🔠 ЕДМОНТОН Долучайся до крутої ініціативи: Привіт усім, Сьогодні вихідний, а це означає знов в дорогу по пляшки😅 прошу допомогти мені тим самим допомагати нашим військовим які захищають нашу країну 🫡 я збираючи пляшки абсолютно усі кошти передаю волонтерам в Україну які забезпечують усім необхідним ( від одноразових душей і серветок до дронів і зборів на авто) Тому чекаю в приватних повідомленнях усіх бажаючих ❤️ www.instagram.com/knsh_vlad?igsh=MWducHVtczg1bTdvaA%3D%3D&utm_source=qr Гарних усім вихідних 😎
-
Добрий вечір. Темно-сірим