PR CUAET
-
В мене така ж проблема на телефоні по колу ходжу а зайти на сайт не можу.Заходьте з ноутбука ,мене з другого раза пустило
-
І хто що знає про WP після березня 2025 чи можуть продовжити і які умови?
-
А продовжити , то за скільки часу до їх закінчення?
-
У мене ні
-
Ось тут раніше скидали
-
У яке консульство?
-
Можливо комусь мій досвід стане в нагоді. Я дві години назад записалася на паспорт для дитини до 12 років на січень. Звичайно це не фінал , ще три підтвердження і день подачі. Але , все ж є таки результат !
-
Торонто
-
Напевно у вас айфон. На айфоні погано працює, я переробила на андроїд і з першого разу вийшло забукати.
-
Я може для когось кеп очевидність . Але комусь допоможе. Я стала в електронну чергу на на послугу. Це не очевидний варіант. Бо кнопки стати в чергу немає одразу. Якщо не рухати мишкою довго на четвертому кроці, коли вже немає слотів (в мене ноутбук заснув навіть)… то коли його ввімкнула , то з'явилася кнопка записатися в чергу. Екран змінився, слоти пропали , а на цьому місці з'явилося повідомлення про чергу. Я натиснула і з'явилося через деякий час повідомлення в приватному кабінеті е-консула. І там був напис, що якщо хтось відмовиться від слоту , то в мене буде повідомлення в приватному кабінеті і 24 години на підтвердження запису.
-
Бо вони роздаються мабуть через електронну чергу в першу чергу , у кожного 24 години на підтвердження. А потім вже , якщо ніхто не забере , то йдуть у вільний доступ . Я зверху описала як я вийшло. Випадково , чесно кажучи. Але я дуже вдячна , що в нас є можливість зробити паспорт знаходячись закордоном ! Якщо потрібно описати більше детально , то пишіть , що не зрозуміло. Була намагатися допомогти по максимуму