PR CUAET
-
В Польші паспорт з вклеєною візою забираєте на наступний день після співбесіди.
-
-
Віза потрібна тільки для перетину канадського кордону. Ми поки не плануємо це робити, тож, на візу ще не подавалися. Якщо потрібна- так само- через IRCC.
-
Нет, просто живая очередь. Одна очередь на выдачу готовых паспортов и продление с печатью. Лучше приходить заранее. Я была к 11 в надежде, что рано пришла, но до меня уже очередь до коридора выстроилась 😂 Из хорошего то, что они по факту окно не закрывают, пока всем не выдадут/продлят паспорта. По крайней мере в тот день так было + они позже открыли окно, но всех приняли.
-
О круто, дякую!
-
Привет, кто-то делал продолжение ворк пермита добавляли форму 5707Family information from. Она указана в гайде но ее нету места для загрузки?
-
Есть судимости. Не правдивая информация. Или не предоставление обязательных документов И много того что мы не знаем ( может поддельные документы) Я знаю лично одну она в Америке Диплом купила в Украине ещё и врача
-
Щоб подати на новий паспорт , треба слот. А щоб продовжити - то жива черга
-
Доброго ранку, направте будь ласка де запитати. У мене є тільки скани документів які треба підкріпити до аплікації. Свідоцтво про народження, атестат зі шкільної освіти. Чи достатньо тільки перекладу, чи потрібно нотаріально якось засвідчити, що це скан з оригіналу. Переклад диплому є. Дякую.
-
Прошу! Але це мається на увазі робочі дні.,Якщо співбесіда в п’ятницю - тоді аж в понеділок отримаєте.
-
Друзі, третій місяць висить статус «not applicable” в background check і в review additional documents. Були два дозапити стосовно роботи, всі документи надіслані ще на початку вересня, після цього зʼявився цей статус і далі тиша. Хтось стикався із подібною ситуацією?