PR CUAET
-
моя знайома минулого року після зняття обмежень також отримала новий ворк на повних 3 роки
-
Вибачите, з вашої відповіді не зрозуміла, ФОП зараховується ?
-
Дякую за відповідь! Справа в тому, що в нього нещодавно виходив строк study permit і коли подавали на extension, вибирали і стаді, і ворк перміт і писали explanation letter, щоб зробили і то, і друге. Але видали лише стаді з припискою, що ні в якому разі не можна працювати(( подавали онлайн. Друзі казали, що вони робили своїм дітям ворк перміти на кордоні з США. Що ви про це думаєте? Чи є якась різниця?
-
Чи є бажаючі в Едмонтоні по середам відвідувати курси підготовки до CELPIP, які організував Конгрес? Хочу передати своє місце. Пишіть в приват
-
Не те вони подейкують щось😁
-
Selon moi, идет тяжелее английского. Я за год фуллтайма францэ вышел на тот же уровень, что год изучения английского, но по три раза в неделю. Как по мне, грамматика и произношение сложнее, чем в английском. Ну и разница возраста в изучении в 10 лет.
-
Всім привіт!) Підкажіть будь ласка, хто знає, які дати повинні бути у job offer та employment letter для подачі на Alberta Accelerated Tech Pathway?🙏 Роботодавець сказала, що може підписати Джоб офер і лист датою коли мене оформили по payroll. Чи можливий такий варіант чи потрібно дату якнайближчу до подачі?🙏 Буду вдячна за відповідь❤️
-
Дуже дякую за відповідь! Так, вклейка візи в Канаді! Це мені потрібно на звичайну візу подаватись,не CUATE?! Якщо маєте можливість можете будь-ласка скинути ссилку на заповнення цієї візи!
-
От у мене поки не а відчуття що англе і франсе це одна группа😂 мене трохи рятують базові знання іспанської і якісь спогади латинської 😂
-
Дякую за відповідь . А якщо була ФОП це зараховувається як закордонний досвід ? Які документи треба прикласти для підтвердження? Для ЕЕ
-
-
Так,мені англійська теж залетіла в свій час,думаю через те,що мізки молодші були😁. З нею проблем немає,а от франц.то якась халепа,хоча мені всі кажуть,що вона набагато легша,ніж англійська чи німецька.
-
Зазвичай в Саскачевані житло дешевше там де поряд багато резервацій. Але є містечка затишні з помірними цінамм. Правда один мінус. Зима пів року. І така що -25 то щастя
-
Доброго вечора! Як відбувається на даний момент вклейка візи в Канаді після 1 жовтня 2023 чи потрібно платити консульський збір як в Європі зараз?! Я отримала новий закордонний паспорт в Торонто (старий паспорт у мене був продовжений) і мені потрібно вклеїти візу! Буду дуже вдячна за відповіді!
-
Мені англійська самостійно вивчалася набагато ефективніше ніж "безплатні" школи. Тут від людини напевно більше залежить. В мене вся моя англійська з телебачення та книжок (і ігор до речі також), а також вже перед першими іспитами взяв 12 платних уроків 1 на 1 щоб зрозуміти формальну граматику, бо мова на слух була, але правил ще не знав. В той час, коли їхав в Канаду був десь CLB 7 (з нуля самому). Правда в мене час тоді не спішив, але я і не намагався це робити швидко, думаю з нуля б за рік точно витягнув. Зараз вже середній CLB 11.25, але це вже після роботи в Канаді Н-ну кількість років, але все ж без формального навчання.