PR CUAET
-
Дякую ☺️
-
Видача ясно,мене оформлення паспорта цікавить
-
Це яке місто?Торонто по нулям на пів року вперед
-
Багато людей по півроку не могли зловити слот. Кому треба було, той слідкував за новинами. Навіть якщо зараз їх немає, то будуть відмовні, або ти, хто не підтвердив. Раніше спіймати слот було взагалі вкрай важко. І якщо ви спіймали, тому захищаєте стару систему, то ви не згадуєте про багатьох, хто по кілька місяців намагався і так і не зміг. У всіх системах є недоліки, тому що з самого початку цю проблему не потрібно було створювати. Але коли в день працювати 2-3 години, звісно мало людей зможуть подати документи. Зараз хоча б слоти цілий день. І є сенс слідкувати. Колись в Варшаві я тиждень з ранку до ночі ловила слоти на подачу паспортів. Але то тиждень лише, а не півроку. Маю надію, що вся ця котовасія нарешті скінчиться і все нормалізується 🙌🏻
-
Я навела приклад про подання паспорту до візового центру для вклеювання візи. Бо там також система слотів. ДП Документ, то про інше.
-
А для чого ви це робили якщо всі знали що слоти викладають о 6 вечора через вівторок? І вони доступні хвилин 5 максимум
-
Так я цілодобово мониторила кілька місяців і нічого не було 🤷 і таких як я багато. Зараз слоти по часу цілий день, я мала на увазі, тобто людей більше приймуть в день, ніж раніше
-
У Європі взагалі з цим проблем немає
-
Ого 😧
-
В Варшаві був ДП документ і жива черга. О шостій ранку прийшов в першій годині дня вже все зробив )) в день вони приймали 300 -600 людей .
-
Який цілий день? Ви зараз зайдіть там на пів року наперед все розібрали, а якщо люди раніше не слідкували за новинами бо тільки зараз вирішили податись на паспорт їм що робити? Тоді було зловити слот реально слідкуючи за ботом, можливо не з 1го разу а з 3 але тоді потрібно було заходити у визначений час раз на 2 тижні, а чекати відмови когось і моніторити це цілодобово якось не дуже весело, особливо читаючи повідомлення що багато хто взяли слоти на всякий випадок