PR CUAET
-
Так я цілодобово мониторила кілька місяців і нічого не було 🤷 і таких як я багато. Зараз слоти по часу цілий день, я мала на увазі, тобто людей більше приймуть в день, ніж раніше
-
У Європі взагалі з цим проблем немає
-
Ого 😧
-
В Варшаві був ДП документ і жива черга. О шостій ранку прийшов в першій годині дня вже все зробив )) в день вони приймали 300 -600 людей .
-
Який цілий день? Ви зараз зайдіть там на пів року наперед все розібрали, а якщо люди раніше не слідкували за новинами бо тільки зараз вирішили податись на паспорт їм що робити? Тоді було зловити слот реально слідкуючи за ботом, можливо не з 1го разу а з 3 але тоді потрібно було заходити у визначений час раз на 2 тижні, а чекати відмови когось і моніторити це цілодобово якось не дуже весело, особливо читаючи повідомлення що багато хто взяли слоти на всякий випадок
-
Мені здається, що в Едмонтоні нічого не запустили ще - тобто всі ці нововведення стосуються тільки Торонто , офіційно ні на сайті, ні на ФБ саме в Едмонтоні нічого не виставляли. Тому (ну я так думаю), ми поки що все робимо як написано на сайті в них - Видача паспорта. Жива черга: Пн., Ср., Пт. 10.00-12.00, Вт., Чт. - 15.00-17.00 Тут просто все в купі і Торонто і Едмонтон, можна заплутатись
-
Так але це має бути написано на офіційному сайті або на оф сторінці консульства в ФБ, ми не маємо то дізнаватися по групам в ТГ! Фігня якась
-
Я вас підтримує , що нова система - то покращення. Просто приклад недоречний. Бо візовий центр і вклеювання візи .. візи куди? Не в Україну ж. Це інша установа і підконтрольні органам зовсім іншим. Треба порівняти утримування паспорт в різних країнах тоді . Я в Варшаві зробила три паспорти в різний час в права змінили на нові. Тому просто в курсі як воно працює. . А у консульство потрапити тільки за гроші в Варшаві було .
-
Тому що у вівторок я не зловлювала, тому мониторила кожен день, бо іноді з'являлося, наскільки я читала по чатах. А тепер дивіться, тоді чи є особлива різниця, якщо вкладали 1 раз на 2 тижні на 5 хвилин, тобто не зловив, йди гуляй ще 2 тижні. І так постійно. Нічим та система не була краща. Можливо і ця не дуже, але її тільки ввели. Можливо після якогось часу використання будуть щось додавати, якщо багато людей будуть писати у консульство звернення, що немає слотів на півроку вперед
-
А продовження паспорта,це на скільки?🤔
-
Чесно кажучи, не думаю, що такі випадки вважаються відмовами, бо формально основному апліканту відмова не приходить. Скоріш тут ті причини, що вказували вище. Я не знаю точно, але припускаю, що навіть серйозні проблеми зі здоров'ям можуть стати на заваді, вони ж недарма цей медичний огляд вимагають.
-
А чому ви так думаєте може вони тоді теж слотів забронювали багато?
-
Або хоча б не дали можливості це продовжувати робити
-
Ну тут до речі хоча б надія, що перекупів не буде, бо то взагалі треш
-
Просто як би раз посадили перекупів і питань би більше не було , ні з слотами, ні з квитками на потяг ..
-
www.admissionfp.com/
-
Мені та система теж не сильно подобалась але на мою думку ця ще гірша, бо мої друзі якраз вчора вирішили подаватись на паспорт, добре що не терміново а зараз виходить пів року мінімум майже шансів немає це зробити. Добре було б звісно зробити в Канаді ДП документ чи відкрити ще консульство, але на жаль, мені шкода і вас що ви так довго не могли зловити слот і друзів які не зможуть це зробити
-
Це я навела приклад того, що сидиш чекаєш на ті слоти без кінця, але то ж не півроку намагається зловити. Приклад тільки для порівняння, що також там була система слотів і теж важко було зловити, але ж не настільки 🙌🏻