PR CUAET
-
Бо тут же вводиш не тільки того, хто бронює, а й того, на кого документ. Чи при старій системі було так саме? Бо я ж не спіймала тоді слот, тому не знаю точно 🙈
-
А в чому проблема? Хтось говорить на заборонені теми?
-
Так модератор і запитує це ...
-
Виходить що зараз взагалі надії не має ловити слоти на виготовлення паспорта бо все зайнято до травня?
-
Ну з грудня таке нововведення по новій системі
-
Оце я зовсім не зрозуміла, навіщо запис на видачу, якщо це займає 2 хвилини...
-
От ще одна проблема можливо буде, на видачу ввели теж запис і люди бронюють місця на всякий випадок наперед хоч паспорт ще не готовий😢
-
Так в статистиці вони ніби і не називаються відмовами. А входять у число тих, які не були одобрені. Чи ні?
-
Добрый день . Подскажите пожалуйста кто знает. Произошло что от странное с CRA . 5 го ноября мне пришлет платеж якобы GST сумма около 2000, хотя это изначально показалось странным . И потом на почту в аккаунт пришло письмо что это gst за 21,22 и 23 год , хотя все эти года и так приходило по квартально и я поехал в Канаду только в конце 22 го. После того как я зашел в аккаунт там в разделе бенефиты и кредиты типа стоит что эту же сумму я должен вернуть им хотя странно что они не начислили неделю назад . Я не понимаю , подскажите что тут происходит , зачем они ее начислили если сразу просят обратно 🫨🫣
-
Тут за квітень запитували, більшість через страх що може не бути слотів будуть бронювати
-
А ваш паспорт вже доставлений?
-
Зараз ні, починаючи з грудня