PR CUAET
-
Катерина а який нок у вашого чоловіка?
-
До кінця листопада можна забрати в живій черзі
-
Це не означає, що зараз всіх виженуть. Зараз в Канаді 2.8 мільйона тимчасових резидентів. 2.8 мільйона тимчасових резидентів за наступні 3 роки, це по 1 мільйону в рік. Як раз багато людей, які сюди приїзжали та аб'юзили систему іміграції через навчання, тепер не будуть мати такої змоги це робити, і повинні будуть після навчання повернутися. Ви незабувайте, що з цих майже 3 мільйонів людей, 80% а можливо навіть більше, це саме студенти
-
Ні, бо паспорт приходить в ту установу, в якій подавали документи
-
Щиро дякую,я це посилання маю,як там обирати школу бо казали навчання для українців там безкоштовне...
-
Подалася 29.11.2023 на фед етап… з 25 травня ні слуху ні духу, вже і дзвонила і заказувала ті ноутси- чекайте , біометрія, мед все зарахували, 25 травня прислали PAL і все…. Background verification in process…
-
Понятно, спасибо! Буду думать, как лучше…
-
У вівторок була жінка з такою ж ситуацією, вона була в списку, її прийняли.
-
Підкажіть хто паспорт вже забирав. Скільки приблизно очікувати на виготовлення. якщо терміновий паспорт, то через скільки місяців він був готовий? яка доставка найшвидша? дякую!
-
Вітаємо. можливо дійсно якась помилка . Треба дивитись і дзвонити.
-
Підкажіть будь ласка, чи temporary full-time job offer у зв'язку з maternity leave іншого працівника підходить для подачі на пр чи ні? Дякую
-
я в Канаді ще не робила паспорт. Тільки у Польщі, там якщо сказати, що терміновий, дорожче буде, але приїде через півтора місяці. а звичайний через три. Тому запитую як і що. Слоти треба бронювати на отримання (((