PR CUAET
-
Вітаємо. можливо дійсно якась помилка . Треба дивитись і дзвонити.
-
Підкажіть будь ласка, чи temporary full-time job offer у зв'язку з maternity leave іншого працівника підходить для подачі на пр чи ні? Дякую
-
я в Канаді ще не робила паспорт. Тільки у Польщі, там якщо сказати, що терміновий, дорожче буде, але приїде через півтора місяці. а звичайний через три. Тому запитую як і що. Слоти треба бронювати на отримання (((
-
Сегодня?) Уау❤️🔥 Думала по субботам ждать не стоит ✨️
-
Напишіть будь ласка сюди, як зʼявиться у вас підтвердження. Бо мені також не приходить..
-
72310
-
Де ви бачила послугу термінового виготовлення паспорта у Канаді ?
-
це терміновий? я бачила у людей через два місяці прибув до державної установи.
-
4-5 місяців
-
Обираєте на тому сайті що скину вище, спеціальність яка вас цікавить, зʼявиться список шкіл які пропонують це навчання. Переходите на їхні сайти, і шукаєте можливість зконтактуватись з школою напряму (електронна пошта, телефон, особисто поїхати). Те що для українців ще зараз професійне навчання в Квебеці безкоштовне - це правило одне для всіх шкіл. Просто не всі школи про це в курсі, і може бути потрібно особисто доносити цю інформацію.
-
Едмонтон?
-
Мені на пошту так і не прийшло. Але в кабінеті за 3 дні до запису в мене зявилося нове повідомлення. Про підтвердження запису. За 30/7/3 дні повино щось з'явитися в кабінеті
-
Дякую вам 🙏🏻
-