PR CUAET
-
Просто ділюся інформацією. Може для когось, як і для мене це важливо.
-
Ви писали до консульства з тим що належити до пільгової категорії і вам відмовили?
-
Всім привіт! Знаю,можливо, буде глупе питання, але чи може хтось підсказати, якщо оформлювати чоловікам паспорт в США , вони потребують онлайн військовий квиток. Але якщо спробувати податись з квитком, який на руках? Чи йдуть вони на поступки? Чи там обовʼязково йде оформлення онлайн квитка про стан на обліку? Буду вдячна за розуміння і за відповідь Дякую
-
А у вас написано, что должно прийти за 30’дней ??? Так как я брала слот за 7 дней, то у меня за 7 не пришло и было указано, что придет только за 3 дня
-
У мене теж підтвердження за 30 днів нк прийшло. Буду дзвонити до них
-
Сьогодні ж субота
-
Народ привіт Тільки почала пониоюватись в тему резерв + та оформлення паспорту. Якщо, по ідеї, чоловік стояв на обліку , але не служив. Чи підтягнуться його данні в резерв +? І він, я так розумію, є обовʼязковим в оформленні паспорту, так? Тобто цей військовий, який на руках, квиток їм буде не потрібен ? І чи було вже в когось, що данні не підтягнулись, що тоді робити? Бо я хз, як встановлювати той резерв +. Тільки без негативу, будь ласка. Я просто параноік і не хочу щоб зараз моєму брату та чоловіку по прилітали туди все що можна Буду вдячна за відповідь
-
В Торонто
-
Много ли слотов свободных на выдачу паспорта ?