PR CUAET
-
Дякую. CELPIP що був для ПР наскільки розумію також підійде? Хоча термін в два роки вже пройде
-
Доброго дня! В кого є слот на 16.12 Вам прийшло підтвердження сьогодні?
-
Їм тільки потрібен qr код з оберегу/резерву який показує що ви не в розшуку
-
Я ще не пережила щастя від виготовлення! 😁 навіть не вірю, що вдалося записатись 😁
-
Судячи з прочитаного, принаймні на ближчі три роки, будівельники будуть в пріоритеті. Це вселяє надію.
-
За замовчуванням
-
По моему если больше чем на 6 месяцев выезжаешь то надо
-
Хапайте слоти, поки працює
-
На виготовлення маю, на отримання треба 😤
-
Так, якщо тест був прикріплений до заявки на ПР він стає безсрочним для громадянства.
-
Може ще прийде, на почту не факт, але на сайт е консул заходьте.
-
Я буду забирати в лютому, боюся що треба буде 😭
-
А на оттаву ж наче не треба слот, щоб забрати
-
@goodkovsky @OstapBosak можливо у вас були такі випадки?
-
Мені ще не прийшло, теж очікую.
-
Народ, хто записався на виготовлення в оттаву зараз, вам приходить на почту підтвердження? Бо я бачу тільки в своєму кабінеті підтвердження, а на почту не приходить, це нормально?
-
Підкажіть будь ласка, хто мав тимчасовий захист в Европі (тобто отримав пластик вже на руки), що саме ви тут писали для цієї форми IMM0008, Protected person або ж Permanent resident? Також цікавить які дати вказувати, дату першого в'їзду в країну, чи дату коли отримав пластик на руки? З виїздом все більш менш зрозуміло)
-
А нужно сопровождать дочку 17 лет что бы оформить паспорт ?
-
У дівчини прийом 16-го, тому вона каже що очікує на повідомлення, а його немає. Це тобто 30 днів до прийому. Це повідомлення хіба не треба буде там підтверджувати ?
-
Так якщо до прийому лишається 3, 7 та 30 днів. А у вас скільки до прийому днів лишається?
12 Jan 2024, 17:45
330320/470114
2 minutes ago