PR CUAET
-
Вище кидали скрін того повідомлення, і там треба було підтвердити
-
Доброго дня!Підкажіть будь ласка, як отримати готовий паспорт з Оттави.Зайшла на офіційній сайт і там дві опції:А )доставка DHL;B)дипломатична пошта,яка йде понад 3 місяці .Заява в обох пунктах тільки на дипломатичну пошту.Підкажіть ,що саме потрібно, щоб отримати паспорт, я зовсім заплуталася. Дякую
-
Вот update, для тех кто бла-бла бла про то, что можно сидеть на пособии и по по гум получить, так вот , у моего друга подавались родители, по семейной для укр., подались в октябре и вот пришло письмо пояснить как они будут себя содержать, они здесь не работали , друг гражданин Канады уже сто лет , и хорошо себя чувствует здесь )))
-
Підкажіть, будь ласка, перекласти англійською необхідно просто військовий квиток, чи його нотаріально завірену копію?
-
Я имею введу подались у октябре 2023
-
А в Оттаву можно ехать, если проживает в Альберте?
-
Я думаю сина 17 років самого відправляти.
-
Паспорт в дитини на момент подачі буде дійсний ще півтора місяця. Думаю також не варто хвилюватися за це?
-
Підкажіть будь ласка чи це нормально, Апостиль ЮА, ще минулого тижня написав що передають мої документи на на наступний етап перевірки, але жодної інформації, і також на сайті WES, статус On hold, чи це нормально, пи потрібно писати знову в Апостиль, дякую
-
Там не має взагалі таких вимог , ніяких вимог окрім родичів першої лінії, так що змінилась політика щодо еміграції, їм по 70 років на хвилиночку, і чоловік влаштувався на роботу