PR CUAET
-
Підкажіть будь ласка чи це нормально, Апостиль ЮА, ще минулого тижня написав що передають мої документи на на наступний етап перевірки, але жодної інформації, і також на сайті WES, статус On hold, чи це нормально, пи потрібно писати знову в Апостиль, дякую
-
Там не має взагалі таких вимог , ніяких вимог окрім родичів першої лінії, так що змінилась політика щодо еміграції, їм по 70 років на хвилиночку, і чоловік влаштувався на роботу
-
У сина було 4 відмови в американській візі, нам прийшлось згадувати коли саме вони були, щоб написати максимально достовірно.
-
Ага, дякую. У мене просто через 2 дні буде 30 днів до прийому. Я просто думала що треба три рази підтверджувати, і якщо не підтвердиш за 30 днів до прийому, то вже всьо😅 Я мабуть не правильно зрозуміла ))
-
Дякую, що пояснили😅бо я від вівторка сиджу у цій групі, і боюсь весь час пропустити якусь інформацію, якісь новини 😄бо переживаю за свій слот, бо пару місяців не могла зловити по старій системі 😅
-
Доброго дня спільното! Я не знаю чи тут писати, але. Скажіть будь ласка яким чином замовити в доставку паспорта до дому з консульства? Чи таке взагалі можливо? Дякую! Будь ласка в приватні.
-
Не могу зайти у чатi. Якi документи потрiбнi для виготовлення нового паспорту. Пiдкажiть
-
Там по цій программі в основному всі пенсіонери , діти в яких громадяни Канади, ну брати ще й сестри можуть бути зрозуміло
-
Все правильно, якщо не підтвердите то анульється автоматично. Але якщо не було чого підтверджувати то маю надію що не анулюється, бо одне діло лист прийшов людина пропустила , а інше діло що лист не прийшов а людина і чекала і хотіла би підтвердити але нема шо підтверджувати. Тому і буде більше роботи в консульстві поки налагодиться система,бо люди будуть писати та питати де листи??? Хоча це ж бот ці листи надсилає а не вручну працівники. Але претензії будуть працівникам пред'являти. Покращення системи