PR CUAET
-
Фраза що буде на францизасьйоні: ви маєте самостійно займатись також) На тому все будується. Є люди які питають в групах скільки часу вони можуть ходити на курси (точніше сидіти на стипендії), а є ті, хто хоче отримати знання і здати іспит.
-
Франсізасйон чи ще щось? Бо франсізасйон так швидко гаче не їде
-
Добрий день! Підкажіть будь ласка, які документи необхідні для підтвердження закордонного опиту, окрім довідки від роботодавця ? Для подачі на федеральну програму. Дякую !!
-
Щодо строків. Ті, хто подають на новий перміт після отримання нового паспорту запаз очікують десь біля 4 місяців. Мій син чекав навесні місяць. Можливо, що тим, хто вперше це робить, буде швидше. Але строки для повторного довгі
-
Он у чоловіка вище дружина вивчила на В2 за 8 місяців. Так що у вас залишилось ще 2 місяці. ☝️
-
Походу я л#х,раз скільки вже чекаю🙈Капець якийсь з тією франц. Хочуть,щоб ми її знали,я хочу вчити,а місць мало.
-
Добрий вечір. Хотіла запитати, діти до якого віку можуть подаватись на PR з батьками? Якщо моїй 16, через півтора року буде 18; англ., франц. мова є, навчається в школі; робочий стаж ,напевне , не рахується до 18 років.Чи не буде так, що і зі мною не можна подаватись, бо виросла з того віку, і самостійно не можна, бо нема стажу , освіти і тд. Підскажіть, будь- ласка, як це все відбувається ?
-
Нічого собі. Це якщо з нуля, то вона поліглот ))) Це дуже крутий результат.
-
Це так просто написати )))) Але як до діла, то капец
-
... і після уплати 50к відбуваються 2 події: 1. Приходить бабка, що сидить під доларамою, і каще що погодилася б і на 5к, 2. Виходить указ про надання куаетівцям громадянства автоматом (мимо піар).
-
Це не проблема якщо конверт до українського посольства в Едмонтон відправила звичайний конвертом з маркою( кинула в почтовий ящик у Калгарі) а не платне с тренінг номером? А то всі с тренінг номером і я тепер турбуюсь 🫣
-
50к наче ціна була)
-
Краще це продовжувати в флуді, а не тут.
-
По суті. Піар через одруження. Шляхи. Сроки. Дякую.
-
Давайте більше по суті, перетворюється в флуд
-
Шукати азіатку - там тату не дуже в моді😂
-
Просто в мене перша вимога без татуювань - а таких нема зовсім. Принаймні в Монреалі..
-
І взагалі. Може дружину місцеву взять і не париться? 🤔
-
Моя дружина і через 6 здасть (якщо молоду візьму)
-
По новому ноку 0, а, б, в, він розширений. Я в курсі ноків. Пек відпадає з декількох причин... Лише на крайній випадок. Про посаду на роботі домовлюсь, не проблема. Пек мимо тому шо дуже довго. В баню такий спосіб..
12 Jan 2024, 17:45
33035/462035
2 minutes ago