PR CUAET
-
Витяг с дії..там є в розділі витяги - про місце проживання дитини
-
Так єдине що дитину можна не тягнути малу щоб отримати за неї паспорт
-
Отут не впевнена, по ідеї так, проблем не має бути. Ну і ще є час спіймати на дитину слот якщо попадеться або покращиться ситуація з ними
-
Дякую
-
Діти до 12 років не сдають відбитки, але я думаю, що додому все одно не доставлять
-
Немає значення
-
На сайті консульства є вся інформація
-
Це зрозуміло, але видно тенденцію. Щодо еміграції
-
Я забув дописати , це дитячий паспорт
-
Я вже тут рік в группі, наче на роботу ходжу🤣 бо як не мені то дітям паспорт треба
-
Не хочу. Але якщо треба.....
-
Так само переймаюся за слоти, бо з лютого місяця намагалася зловити слоти і ні як не виходило. У дитини та чоловіка закінчуються паспорти в березні місяці 2025 року і не хочеться лишитися ціх слотів.
-
@OstapBosak що скажеш з цього приводу?
-
Доброго дня. Кому прийшов новий WP з меншим терміном дії? Що ви робили в такому разі? Старий діє до 05.2025, новий до 04.2025
-
Благодарю
-
Так там тільки за два місяці до кінця продовжують. То мені потрібно у січні їхати щоб продовжити.
-
Підкажіть будь ласка а як через Дію отримати військово обліковий документ?
-
То вам було би добре в грудні подавати на нові паспорти, щоб заодно подовжити теперішні
-
Народ, тут питали щоб звітувати про натупний крок. Подалась на PR для батьків ( я громадянка Канади) 12 січня 2024. Отримала 4 листопада 2024 запрошення для них на здачу біометрії. 12 листопада здали. Тепер шо, просто чекати далі? Чи мені якісь данні їм надсилати про здачу біометрії?
-
Temporary вказувала, як було написано у картці. Жили ми там 2 роки
12 Jan 2024, 17:45
330380/474652
4 days ago