PR CUAET
-
@OstapBosak що скажеш з цього приводу?
-
Доброго дня. Кому прийшов новий WP з меншим терміном дії? Що ви робили в такому разі? Старий діє до 05.2025, новий до 04.2025
-
Благодарю
-
Так там тільки за два місяці до кінця продовжують. То мені потрібно у січні їхати щоб продовжити.
-
Підкажіть будь ласка а як через Дію отримати військово обліковий документ?
-
То вам було би добре в грудні подавати на нові паспорти, щоб заодно подовжити теперішні
-
Народ, тут питали щоб звітувати про натупний крок. Подалась на PR для батьків ( я громадянка Канади) 12 січня 2024. Отримала 4 листопада 2024 запрошення для них на здачу біометрії. 12 листопада здали. Тепер шо, просто чекати далі? Чи мені якісь данні їм надсилати про здачу біометрії?
-
Temporary вказувала, як було написано у картці. Жили ми там 2 роки
-
diia.gov.ua/services/vijskovo-oblikovij-dokument
-
тобто ви вказували Permanent resident? ви прожили там більше 6 місяців?
-
У нас були іспанські картки. На скільки пам'ятаю, то потрібно вказати чи було біженства. А тимчасовий захист це не біженство, тому я не вказувала. Правда трохи хвилююсь
-
Хто отримував паспорти в Едмонтон у вівторок чи четверг, коли видача з 15 до 17ї. Чи велика затримка на видачу?
-
Але там немає Temporary)
-
Доброго дня . Порадьте спеціаліста по гуманітарній програмі для підготовки документів . Чи може хтось має відео інструкцію? Подача самостійно. Не безкоштовно . Дякую . За відповіді.
-
Так, прийшов новий до квітня а старий до травня
-
Так, нічого доброго, будут валити та різати як можуть без співчуття.
-
Але в Україні не офіційно оголошено війну, тому ми не refugees
-
Ні, ми подавали в лютому
-
А вы когда подавали заявку, не в октябре случайно? Вам точно ворк пермит пришёл, а не письмо, что ваш ворк пермит действителен ещё 6 месяцев до апреля 2025г.
-
Напевне вказувала other
12 Jan 2024, 17:45
330392/433137
3 minutes ago