PR CUAET
-
Всі інструкції на офіційному сайті, плюс вебінари. Тут багато хто подавався самостійно, я теж зараз сама готую свій кейс. Якщо Ви готові платити за допомогу в оформленні документів, то краще як мінімум офіційному консультанту. Інакше можете просто викинути гроші і наробити купу помилок, через які втратите і гроші, і шанс на позитивну відповідь. Почніть з гайду на офіційному сайті, закріплених тут повідомлень і вебінарів по гуманітарній програмі
-
О котрій вас все таки прийняли? І в якому місті?
-
Шкода, дякую
-
Можна піти на пошту або в банк. Краще, коли всі потрібні документи у Вас є. Це збереже час і Вам, і співробітникам консульства, і людям у черзі. У мене були всі документи з копіями та оплатою, двоє дітей, один з відбитками, другий без присутності, прийняття документів зайняло годину. Уявіть, якщо Вам треба буде ще бігти шукати пошту, щоб оплатити.
-
Іміджевий центр самостійно надає документи для WES.
-
Звичайно. вас приймуть в будь-якому консульстві.
-
Добрий день. Підкажіть чи все правильно я зрозуміла, стосовно алгоритму еволюції могло диплому. 1.реєстрація на сайті wes і отримання reference number. 2.відправка документів на підтвердження+апостиль і переклад в Іміджевий центр України. 3. Завантажую всі готові документи в акаунті wes (як отримаю документи від іміджа). Все так, якщо ні то підкажіть, будь ласка?
-
Привіт, таке питання. Чи приходило комусь запрошення на подачу AOS, можливо тут є монтувальники сайдингу? Хтось хто подавався в вересні? Або літом. Буду вдячна за відповідь)