PR CUAET
-
Для Оттави я оплачувала так само Мані ордер на пошті.
-
привіт, я сергій і новачок у цій групі. Я просто хотів запитати, скільки часу може знадобитися для PR? мій цивільний партнер і мій син знаходяться в іншій країні, я подав заявку на PR і написав їх у своїй заяві. я маю візу Cuaet із січня 2023 року тут, у Квебеку
-
Добрий день! Підскажіть будь ласка. У дитини закінчується візитор перміт і паспорт в серпні 2025. Відомо що можна продовжити до березня 2025. Що в такому випадку робити? Продовжувати чи робити новий паспорт а потім подаватися на новий візитор рекорд? Батьки отримали продовжений ворк перміт до 2027.
-
В Едмонтоні можна на місці
-
Вибирайте оформлення паспорта як для дорослого. Дітям з 16 років роблять паспорти на 10 років так як і дорослим
-
Чи можна платіж зробити Embassy of Ukraine? Для Торонто?
-
❌ Нагадування - гілка лише для Хронології Питання і дискусії будуть видалятися Дякуємо
-
Оплата на пошті чи в банку. Робіть платіж (money order) на установу "Consulate General of Ukraine in Toronto", може таке бути, що слова "in Toronto" не влізуть, то робіть без них
-
В Едмонтоні оплата на місці
-
привіт, я сергій і новачок у цій групі. Я просто хотів запитати, скільки часу може знадобитися для PR? мій цивільний партнер і мій син знаходяться в іншій країні, я подав заявку на PR і написав їх у своїй заяві. я маю візу Cuaet із січня 2023 року тут, у Квебеку
-
Ні. Це для Оттави
-
Embassy of Ukraine в Оттаві, а в Торонто Consulate of Ukraine.