PR CUAET
-
При записі на подачу на новий паспорт потрібно десь вказувати що це хочемо зробити другий діючий паспорт? На момент подачі у дітей будуть дійсні ще 1.5 року. Зловив слоти на середину березня.
-
Ця програма обробляється дуже швидко - 3-5 міс (див. останні стовпчики таблиці). Тобто виглядає так, що вони набрали в 2024 році 38тис заявок, з яких половина ще обробляються зараз, а інша половина вже були фіналізовані. Хоча без додаткових роз'яснень від IRCC питання щодо того, як інтерпретувати ці дані, будуть залишатися.
-
Вибачте, ви інтелектуально обмежені,? Хочу вам повідомити що є люди з інвалідністю а не інваліди,завтра таким інвалідом можете стати ви!!! Доречі ви вже подалися?
-
Саме так,пані Kateryna висловилася дуже зневажливо до людей з інвалідністю,але зовсім ніхто цього не виправив
-
Tetiana [5969677206] попереджений (1 з 3). Причина: висловлювання щодо інших учасників групи
-
/warn Зневажливі висловлювання щодо інших учасників групи
-
Слово "інвалід" не є зневажливим, просто є слова "більш толерантні". Але не всі люди знають про ці мовні зміни й відмінності. Подібно більш толерантними є "роми", "афроамериканці" тощо. Людина, яка вживає слово "інвалід", навряд чи вкладає в нього зневагу до людей з інвалідністю. Однак пряме питання-ствердження про інтелектуальну обмеженість є зневажливим ставленням.
-
Друзі, привіт! Є питання з яким я ніяк не можу розібратися. Маю WP до червня 2025 року. Нарешті отримала новий паспорт і хочу продовжити WP. Таке питання. Яка кінцева дата, щоб подати документи на продовження WP? Одні кажуть що до 31 грудня 2024 року, інші до 31 березня 2025 року. Чому фігурую дата 31 грудня 2024 року?