PR CUAET
-
/warn Зневажливі висловлювання щодо інших учасників групи
-
Слово "інвалід" не є зневажливим, просто є слова "більш толерантні". Але не всі люди знають про ці мовні зміни й відмінності. Подібно більш толерантними є "роми", "афроамериканці" тощо. Людина, яка вживає слово "інвалід", навряд чи вкладає в нього зневагу до людей з інвалідністю. Однак пряме питання-ствердження про інтелектуальну обмеженість є зневажливим ставленням.
-
Друзі, привіт! Є питання з яким я ніяк не можу розібратися. Маю WP до червня 2025 року. Нарешті отримала новий паспорт і хочу продовжити WP. Таке питання. Яка кінцева дата, щоб подати документи на продовження WP? Одні кажуть що до 31 грудня 2024 року, інші до 31 березня 2025 року. Чому фігурую дата 31 грудня 2024 року?
-
16 січня в Україні офіційно заборонили термін "інвалід". Тепер буде "особа з інвалідністю". "Запроваджуючи у вжиток термін "особа з інвалідністю", ми перш за все, робимо акцент на людині, а не на її інвалідності,тому давайте будемо поважати тих людей які я впевнена є тут і читають подібні вислови
-
Діти отримують перміти на підставі батьківських. Дата до березня 2025 стосується лише батьків. А дітям на підставі батьківських можна подавати будь-коли. Бо в кожному разі їх дата буде збігатися з кінцевою датою пермітів батьків, якщо паспорт дозволить.
-
Чи хтось побачив різницю в довідках з ДІЇ? Раніше писали: до кримінальної відповідальності не притягувався, непогашеної судимості немає, в розшуку не перебуває. А зараз розбили то по пунктам і навпроти кожного просто ДАНІ ВІДСУТНІ. Це ж можна і потрібно розуміти що ця довідка наразі не дає вичерпної інформації щодо стану вашого кримінального минулого чи перебування у розшуку. Чи не так?
-
Ця тема не стосується гуманітарної програми. Якщо хочете її продовжити - флуд або особисті повідомлення. Дякую за розуміння.
-
Дякую!
-
Думаю, це знову калька з польських довідок - ми любимо калькувати 😊 Бо саме в довідках з Польщі пишуть, що дані відсутні в певних реєстрах. Я не бачила нової довідки з дії, але думаю, що сенс має бути саме такий: у реєстрі притягнутих до відповідальності даних про людину немає.
-
Ні, я жодного разу не казала, що processing inventory включає в себе final decision. Final decision це вже ті, хто вийшли з процесингу, якщо судити по цьому скріншоту: t.me/prcuaet/1783/383424. Водночас, цифри processing можуть включати в себе цифри intake - або повністю (в програмах, що розглядаються повільно, де накопичення кейсів іде набагато швидше, ніж обробка). В такому разі цифри процесинг більші за інтейк. - або частково (у програмах, які обробляються швидко, де частина цьогорічного інтейку вже перейшла у final decision тощо). В такому разі цифри процесинг менші за інтейк. P.S. я звичайно можу й помилятися, мені наприклад не зрозуміло, куди входить лендинг :). Тут без IRCC важко розібратися.
-
Погоджуюся, але не кожна людина знає про ці зміни. Тому пропоную бути толерантними, а не вдаватися в пояснення значення слів "інклюзивність", "обмеженість", "інвалідність" тощо та їх стилістичного навантаження в сучасному дискурсі. А ось фраза "ви інтелектуально обмежені" не має такого подвійного трактування. Пропоную закрити цю тему, бо це також не про гуманітарну програму.