PR CUAET
-
Діти отримують перміти на підставі батьківських. Дата до березня 2025 стосується лише батьків. А дітям на підставі батьківських можна подавати будь-коли. Бо в кожному разі їх дата буде збігатися з кінцевою датою пермітів батьків, якщо паспорт дозволить.
-
Чи хтось побачив різницю в довідках з ДІЇ? Раніше писали: до кримінальної відповідальності не притягувався, непогашеної судимості немає, в розшуку не перебуває. А зараз розбили то по пунктам і навпроти кожного просто ДАНІ ВІДСУТНІ. Це ж можна і потрібно розуміти що ця довідка наразі не дає вичерпної інформації щодо стану вашого кримінального минулого чи перебування у розшуку. Чи не так?
-
Ця тема не стосується гуманітарної програми. Якщо хочете її продовжити - флуд або особисті повідомлення. Дякую за розуміння.
-
Дякую!
-
Думаю, це знову калька з польських довідок - ми любимо калькувати 😊 Бо саме в довідках з Польщі пишуть, що дані відсутні в певних реєстрах. Я не бачила нової довідки з дії, але думаю, що сенс має бути саме такий: у реєстрі притягнутих до відповідальності даних про людину немає.
-
Ні, я жодного разу не казала, що processing inventory включає в себе final decision. Final decision це вже ті, хто вийшли з процесингу, якщо судити по цьому скріншоту: t.me/prcuaet/1783/383424. Водночас, цифри processing можуть включати в себе цифри intake - або повністю (в програмах, що розглядаються повільно, де накопичення кейсів іде набагато швидше, ніж обробка). В такому разі цифри процесинг більші за інтейк. - або частково (у програмах, які обробляються швидко, де частина цьогорічного інтейку вже перейшла у final decision тощо). В такому разі цифри процесинг менші за інтейк. P.S. я звичайно можу й помилятися, мені наприклад не зрозуміло, куди входить лендинг :). Тут без IRCC важко розібратися.
-
Погоджуюся, але не кожна людина знає про ці зміни. Тому пропоную бути толерантними, а не вдаватися в пояснення значення слів "інклюзивність", "обмеженість", "інвалідність" тощо та їх стилістичного навантаження в сучасному дискурсі. А ось фраза "ви інтелектуально обмежені" не має такого подвійного трактування. Пропоную закрити цю тему, бо це також не про гуманітарну програму.
-
Я в Ванкувере нахожусь, можете обсудить Ваши шансы по H&C
-
Подскажите пожалуйста, какие наши последующие шаги должны быть? Вклеиваем визу, после подаемся на вп? Или виза, а потом трп и вп ?
-
Дякую за відповідь! Тобто можна не переживати за дитячий візитор поки що? Скажіть тоді, що далі робити? Оформляти паспорт дитині і вже на основі мого ворк перміту продовжити дитині візитор. Як це можна буде зробити?
-
Я бы пожалуй указывал даты нахождения в стране и статус "temporary protection "
-
Обращайтесь, я специализируюсь на H&C