PR CUAET
-
Погоджуюся, але не кожна людина знає про ці зміни. Тому пропоную бути толерантними, а не вдаватися в пояснення значення слів "інклюзивність", "обмеженість", "інвалідність" тощо та їх стилістичного навантаження в сучасному дискурсі. А ось фраза "ви інтелектуально обмежені" не має такого подвійного трактування. Пропоную закрити цю тему, бо це також не про гуманітарну програму.
-
Я в Ванкувере нахожусь, можете обсудить Ваши шансы по H&C
-
Подскажите пожалуйста, какие наши последующие шаги должны быть? Вклеиваем визу, после подаемся на вп? Или виза, а потом трп и вп ?
-
Дякую за відповідь! Тобто можна не переживати за дитячий візитор поки що? Скажіть тоді, що далі робити? Оформляти паспорт дитині і вже на основі мого ворк перміту продовжити дитині візитор. Як це можна буде зробити?
-
Я бы пожалуй указывал даты нахождения в стране и статус "temporary protection "
-
Обращайтесь, я специализируюсь на H&C
-
Так, по ним тоді є final decision. Але в цій групі також є ті, хто подалися в 2023 і отримали final decision у 2024. Тому я не очікую, що цифри будуть гарно битися/додаватися в рамках цього року. Інтейк - це швидше за все заявки цього року. Процесинг може включати або заявки цього року, якщо обробка швидка, або заявки цього та минулих років, якщо обробка повільна. Фінальні рішення можуть стосуватися цьогорічних заявок у швидких програмах, і минулорічних чи позаминулорічних у повільних програмах.
-
Я не можу сказати, що саме робити Вам - це лише Ваше рішення. Скажу, як буду діяти я, а Ви дивіться по своїй ситуації. У моїх дітей перміти до 26, у нас з чоловіком до 27. Я планую у березні подати на продовження пермітів мого і чоловіка. Дітям я вже подала документи на нові паспорти. Коли подовжать нам, то подам на продовження пермітів дітей на підставі наших, але вже по нових паспортах.
-
Tetiana [5969677206] Ви використовуєте заборонене слово. Дія: Вимкнути звук 🔇 до 17/11/2024 02:58.
-
Зрозуміло дякую. Де можна подати на продовження пермітів дітям на основі батьківських? На тому ж сайті gc key?
-
З ecopr вас не пустять на літак, але з візою в США ви можете взяти рейс до найближчого міста в США з Канадою і добратися на таксі. На кордоні ecopr достатньо щоб вас впустили.