PR CUAET
-
🤷🏻♂️
-
Добрий вечір! В нас точно те саме написано коли намагалися зловити слот в Оттаву!Не знаю що робити!
-
Так,приймуть. Головне зробіть усі копії укр.паспорта потрібні сторінки та ідентифікаційного коду.А також надайте при оформленні оригінал закордонний паспорту
-
Добрый вечер Подскажите как зайти на сайт и забронировать место Я зашла через дию , подтвердила особу а дальше нет инструкции Спасибо
-
Цей пошуковий портал не тільки для міжнародних студентів- просто зручно дивитись де й які програми є. Спробуйте.
-
www.educanada.ca/programs-programmes/index.aspx?lang=eng
-
🥲🥲 Я вижу, как люди, подавшие заявку в тот же день как я, уже получают номинации. Видела двоих (из другой группы), у которых тот же офицер и тот же NOC-код, их заявки были переданы на рассмотрение в тот же день, и они уже получили номинации, а я все еще жду, и ничего не происходит. На этот год осталось не так много номинаций, а если мне придется ждать до следующего года, ситуация станет еще хуже (сократят квоту в два раза, в очереди около 30 тысяч человек с новой системой, и некоторые уже получили приглашения подать заявку в рамках этой системы). Это просто несправедливо. ☹️☹️☹️☹️
-
Всім привіт. Може хтось знає, буду вдячний за підказку і допомогу. В аплікації на номінацію є розділ “ work history” Що саме туди потрібно вписувати ? Всю історії до Канади , чи тільки те що було в Канаді ? Так як в Канаді це не перша робота , по якій подаюсь Дякую
-
Є Канадська і американська туристичні візи.
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка, чи може їхати туристом в Мексику на 10 днів, якщо у старому загранпаспорті лишилось 5 місяців, а новий ще не прийшов? Дуже дякую!