PR CUAET
-
Всім привіт. Може хтось знає, буду вдячний за підказку і допомогу. В аплікації на номінацію є розділ “ work history” Що саме туди потрібно вписувати ? Всю історії до Канади , чи тільки те що було в Канаді ? Так як в Канаді це не перша робота , по якій подаюсь Дякую
-
Є Канадська і американська туристичні візи.
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка, чи може їхати туристом в Мексику на 10 днів, якщо у старому загранпаспорті лишилось 5 місяців, а новий ще не прийшов? Дуже дякую!
-
В мене була така сама ситуація з дорослим паспортом. Був один протермінований, один діючий і подавала на другий діючий. В системі воно виглядало як я подаюся на 3 паспорт і не пропускало. Консул брав протермінований, анулював його в системі проколов, і тільки після цього прийняв документи на виготовлення другого паспорту. Це було в 2022.
-
Так стоїть дата замовлення, бо я саме так написала. Звичайно коли подаєш запит на статистичні дані треба вказувати чіткі дати. Тоді не мало сенсу писати 23 жовтня 2024. Зараз я зробила запит за всю програму. І ще було тільки чи я задоволена відповідю чи ні. Я відповіла що все окей).
-
♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️
-
Надя дайте сайт с какого вы запрашивали статистику 🙏
-
Тут тільки чекати, переконатись що все що від вас залежить ви зробили, і вірити що рано чи пізно все буде ок. Вам вже вдалося засабмітити свою аплікацію. Більшість людей тільки на початку цього квесту. І невідомо що треба зробити щоб успішно його пройти. У вас фінішна пряма - це привід для радості, а не печалі 😉
-
Якщо у дитини 8 років є діючий паспорт, і був ще перший, який не здавали при замовленні другого (писала заяву лишити), але він вже протермінований. Чи не скажуть мені зараз що є 2 діючих і один треба анулювати? Перший лишився в Україні і вже давно не діючий
-
А как понять что был отказ?
-
Дякую.