PR CUAET
-
А как понять что был отказ? По какому факту из статистики что Надя поставила вы поняли что был отказ?
-
Вони не можуть прийняти документи на новий паспорт, бо в системі вже мають 2 паспорти і вона не пропускає їх додати третій.
-
Ви краще запитайте в консульстві, можливо щось змінилось, бо через війну багато хто втратив документи.
-
Є частина файлу, яка називається Final Decisions. В ній є стовпчик Fds. В ньому вказано 191 - це заявок, які отримали фінальне рішення загалом по програмі (усі Канада). Також є стовпчик Approval rate. Там цифра 94.2%. Тобто зі 191 аплікації, які вже мали фінальне рішення, схвалено 94.2%=180. Відповідно, маємо 11 відмов.
-
Или справки липовые например. Никого не хочу обидеть
-
чиста правда... я не брешу.
-
Слухайте ,як казка,я з чоловіком працюю майже через два тижні вийшли на роботу,часу ні на що не вистачає,робота,англійська дитячі гуртки.Але ж про десятки тисяч доларів якась фантастика,доречні теж приїхали з грошима і машина не в кредиті.Це так пост здивування.Молодці!
-
Підкажіть пліз, чи фотографують в консульстві на паспорт? Чи потрібно з собою фото принести
-
Ужас Вроде говорили с этой программой будет легче Но тоже не факт Есть у кого судимости или ещё какие проблемы Мне как то на вопрос о том что если с анкеты кто-то не подходит - ответили что этого кто не подходит будут убирать а остальные пройдут Ну опять же этим кол центрам верить себя обмануть
-
🅰️🅰️🅰️🅰️🅰️🅰️🅰️ Дата: 17 листопада Час: 18:00 по Торонто Програма вебінару: Обговорення Express Entry та STEM-відбору. Програми без вимог до знання мови Провінційні програми в: - Онтаріо - Альберті - Атлантичних провінціях Як заявити робочий досвід за кордоном як FOP Як подати заяву на PR, якщо ви не працюєте на канадського роботодавця Приєднуйтесь, щоб дізнатися більше про шляхи імміграції до Канади! Вебінар від Barbican Immigration us06web.zoom.us/webinar/register/WN_WQel9J6PTeWl5nA7RILT5g