PR CUAET
-
То ще можна почекати.. але без роботи та хелскард важкувато.. не буває довше 6 тиж?
-
Доброго вечора! Може хтось знає чи підкаже, де знайти інформацію: чи може підліток 14 років працювати час від часу, пару годин на тиждень і отримувати офіційно переказ на свою банківську картку? Вчиться в школі, має study permit, sin номера нема, на стаді перміті написано, що працювати немає права. Хоча канадські діти так occasionally чудово працюють. Нашим зовсім ніяк не можна?
-
Диплом у мами. Треба якось переслать. І з приводу Саскачевану я не розумію дешевість цін на халупи. Особливо в Реджайні. Незрозуміло зовсім, відтоку населення нема, а ціни аномально низькі для канадського міста такого розміру. Там що, вбивства групові були в будинку раніше, чі що? 😮
-
Блін стрьомно якось😂 Віза вклеєна візіт але після оголошення куаету всім клеїли спочатку візіт, це вже трошки пізніше влітку почали робочі клеїти.. зрозуміла.. а на перміти онлайн швидко відповідають?
-
"Ми тут не захищаемо провінції, а шукаємо шляхи." ___ Найдіть і мені шлях. (Поки я не заангажований (щодо конкретної провінції) Вхідні дані: чоловіча стать, 47 років, сінгл, морально випалений, досвід роботи сумнівний, не підтверджується. З 2016 року по закордонах, пруф назбирати нереально. Освіта: доктор філософських наук, як мінімум. Але неофіційно. Офіційно середня, атестат десь в Україні валяється. Мови: українська, радянська, польска, італійська - в відро. Французька 200-300 слів (зв'язать не можу). Англійська 5-7 тисяч слів, можу патякать і щось іноді ізобразить (не надто смішне). Нацкраще виходить читання, читаю художні книжки (вже) і технічні брошури. Кмітливий, схильний до підприємництва. Люблю роботи по дереву. Можу самостійно (з підсобником) монтувати забори, деки. Не карпентер, жодних доків нема. Це 10% з усього..