PR CUAET
-
Є частина файлу, яка називається Final Decisions. В ній є стовпчик Fds. В ньому вказано 191 - це заявок, які отримали фінальне рішення загалом по програмі (усі Канада). Також є стовпчик Approval rate. Там цифра 94.2%. Тобто зі 191 аплікації, які вже мали фінальне рішення, схвалено 94.2%=180. Відповідно, маємо 11 відмов.
-
Или справки липовые например. Никого не хочу обидеть
-
чиста правда... я не брешу.
-
Слухайте ,як казка,я з чоловіком працюю майже через два тижні вийшли на роботу,часу ні на що не вистачає,робота,англійська дитячі гуртки.Але ж про десятки тисяч доларів якась фантастика,доречні теж приїхали з грошима і машина не в кредиті.Це так пост здивування.Молодці!
-
Підкажіть пліз, чи фотографують в консульстві на паспорт? Чи потрібно з собою фото принести
-
Ужас Вроде говорили с этой программой будет легче Но тоже не факт Есть у кого судимости или ещё какие проблемы Мне как то на вопрос о том что если с анкеты кто-то не подходит - ответили что этого кто не подходит будут убирать а остальные пройдут Ну опять же этим кол центрам верить себя обмануть
-
🅰️🅰️🅰️🅰️🅰️🅰️🅰️ Дата: 17 листопада Час: 18:00 по Торонто Програма вебінару: Обговорення Express Entry та STEM-відбору. Програми без вимог до знання мови Провінційні програми в: - Онтаріо - Альберті - Атлантичних провінціях Як заявити робочий досвід за кордоном як FOP Як подати заяву на PR, якщо ви не працюєте на канадського роботодавця Приєднуйтесь, щоб дізнатися більше про шляхи імміграції до Канади! Вебінар від Barbican Immigration us06web.zoom.us/webinar/register/WN_WQel9J6PTeWl5nA7RILT5g
-
🅰️🅰️🅰️🅰️🅰️ 🅰️🅰️🅰️🅰️🅰️🅰️ «Gerdan Theatre” повернулися до Канади з новим шоу «Never mind the night” ! 🇺🇦🇨🇦 Ви потрапите в містичний світ наших предків! Почуєте українські пісні, ритми та спів артистів, які будять нове джерело енергії в кожному! Унікальне та неповторне аранжування пісень під мерехтіння сотень свічок, щоб ви відчули мурашки з перших секунд💫 Це нова музика, нове звучання, новий звʼязок з українською культурою🇺🇦 Розклад по всіх містах Канади тут 🇨🇦 eventbrite.ca/o/kazka-entertainment-16399299114
-
Дякую
-
🔠🔠🔠🔠🔠🔠🔠 ЕДМОНТОН Долучайся до крутої ініціативи: Привіт усім, Сьогодні вихідний, а це означає знов в дорогу по пляшки😅 прошу допомогти мені тим самим допомагати нашим військовим які захищають нашу країну 🫡 я збираючи пляшки абсолютно усі кошти передаю волонтерам в Україну які забезпечують усім необхідним ( від одноразових душей і серветок до дронів і зборів на авто) Тому чекаю в приватних повідомленнях усіх бажаючих ❤️ www.instagram.com/knsh_vlad?igsh=MWducHVtczg1bTdvaA%3D%3D&utm_source=qr Гарних усім вихідних 😎
-
Сейчас идут проверки потерялось и они не видели в системе много много аппликаций Юлианне выслали ответ с министерства что были глюки в системе Аппликации есть но их не видят Если вы заметили люди начали получать за ноябрь, декабрь.
-
В мене та сама ситуація, подала 1 серпня, виготовлений 15 серпня. На разі ще не доставлений. В Консульстві сказали, що вони не знають чи потрапить мій паспорт в наступну дипломатичну пошту, яка буде після 20 грудня.