PR CUAET
-
Шановні учасники групи! Будь ласка, припиніть флудити, ображати один одного та переходити на особистості. Якщо ви хочете поспілкуватися на інші теми, запрошуємо вас до окремої гілки «Флуд». Дуже просимо дотримуватися правил спільноти та писати лише за темою гуманітарної програми. Поважаймо один одного, будьмо толерантними та ґречними у своїх висловлюваннях. Дякую за розуміння!
-
Привіт, Я громадянин України, приїхав по візі CUaET, жив з дівчиною, сталася бійка, і вона викликала на мене поліцію, було відкрито кримінальне провадження, але потім все закрили за обопільною згодою, інкримінували розд. 267(C) Кримінального кодексу напад шляхом удушення, а також невиконання наказу, розділ 145(5)(A) Кримінального кодексу, Питання в тому, які у нас зараз шанси подати заявку на постійне проживання в Канаді
-
Дякую
-
@goodkovsky @OstapBosak прокоментуйте, будь ласка
-
У меня просто пусто в кабинете, сегодня зашли через дию, зарегестрировались грубо говоря, хотя записывались еще в октябре
-
Пiдкажiть будь ласка, коли треба надсилати манi ордер та чи можна оплатити в самому консульствi Торонто чи треба зробити це до запису? дякую
-
Потрібно сплатити перед візитом У консульстві не вийде Я платив у банку де в мене аккаунт
-
Ні, це виглядає як паперовий чек
-
"Сталася бійка", ну тобто ти її відгамселив, а тепер питаєшься як би то іммігрувати? Ну от вона швидко тепер імігрує по гуманітраці з приорететним розглядом, а ти друже поїдеш додому, там зараз такі потрибні, агресивні, бойові
-
ви з додатку оплачували самi? Торонто
-
Реквізити залежать від того яке консульство
-
можете будь ласка дати ссилку на реквiзити? не можу зайти на сайтi а також, на перелiк документiв шо потрiбнi з собою якщо можна
-
Так На цьому лінку все що написано вам потрібно
-
дякую, чи треба заяву про яку на початку написано роздруковувати та заздалегiть заповнити?
-
Почитайте по цьому лінку Та і реквізит є для мані ордеру toronto.mfa.gov.ua/konsulskipitannya/pass/oformlennya-zakordonnogo-pasporta/osobam-starshe-16-rokiv
-
Після того як оплатите вам його дадуть в банку, а ви вже принесете його в консульство