PR CUAET
-
Кто знает в какое время или день смотреть слоты в Дии , в Посольство или Консульства? Или не имеет значения ?
-
Чекаємо підтвердження продовження вже 5 місяць. У кого так було?
-
В яке місто та на яку дату Ви робили запис в жовтні?
-
Так , вона швидко з абюзом
-
Вітаю, ми можемо з цим допомогти
-
Доброго дня. Хтось помічав таке що дата "Date Submited" аплікації в gckey кабінеті змінилася із дати відправки на дату отримання AOR. Може це щось означати?
-
Вітаю, ми можемо допомогти з перекладом довідки
-
Добрий день, отримав новий український паспорт, та хочу для нього оформити Work Permit знову, чи потрібно буде проходити заново мед. огляд, або досить того, що я його вже проходив, при подачі на мій перший Work Permit ?
-
Добрий день) підкажіть будь ласка через скільки часу після подачі прийшло запрошення на біометрію? Бо я подала 6 вересня поки глухо. Дякую наперед)
-
Доброго дня. Підкажіть, будь-ласка, чи хтось самостійно брав довідку про несудимість з Великої Британії? Дякую
-
Доброго дня. Чи є тут медики які за ці 3 роки почали працювати в медицині ? Ви навчалися/перевчалися/довчалися...? Чи це нереально ? Або що потрібно щоб взяли десь по професії ? Чи де про це мржна дізнатися ? Дякую хто відгукнеться
-
Доброго дня. Чи є тут медики які за ці 3 роки почали працювати в медицині ? Ви навчалися/перевчалися/довчалися...? Чи це нереально ? Дякую хто відгукнеться
-
Пробувати ще, інших варіантів я поки не бачу. Можливо, це просто технічні збої, бо перші дні навіть підтвердження не приходило на електронну пошту.
-
Вітаю Підкажіть, будь ласка, якщо є зарубіжний досвід роботи та канадський (паралельно, ремоут). Наприклад сумарно 4 роки досвіду, з якийх 3 роки зарубіжного (1,5 з них в Канаді) 1 рік канадського Чи буде в такому разі рахуватись як 3 роки зарубіжного досвіду, або ж 1,5 роки, фактично ті, які були за межами канади, хоч і ремоут.