PR CUAET
-
На колу мочало, начинай сначала , при чому тут суть дискусії, якщо в вашій дискусії є наступне: Буде цікаво зрівняти з новими даними, які замовила Надія. А може тому і повільно дають AOR, бо на початку було багато аплікацій? Я не знаю, але щось в цьому є. Ну і 17/12 тис - це ж не заявки, а люди, а заявок десь 8.5/6 тис (або загалом біля 14.5 тис згідно моєї теорії, і 8.5 тис - згідно Вашої 😅)
-
Едмонтон, як якийсь бермудський трикутник, слоти пропадають вмить.
-
Я не хочу сказать, что всех отправят домой. Только о том, что мы должны трезво оценить свои шансы и не пошатнется ли наша аргументация. И что будем делать в случае отказа
-
Але мені потрібно в Оттаві отримати свій паспорт. Написала листа сьогодні. Чекаю на відповідь . Але на вівторок вже куплені квитки на потяг з Торонто....
-
Nadiia Kachynska: (С) "17438 це загальна кількість людей. От за 2024 рік всього 12158 людей з них основний аплікант - 6215 депенденти - 5943. В кого щось не бʼється, щоб ви не витрачали час на критику, напишіть мені ваш імейл, я скину вам цю табличку. Мені не жалко. Це такі 5 баксів правильно витрачені. Там дані за всі програми ІРСС за 2024. Досить цікаво) я з ранку вивчаю".
-
Ви тепер в кожне своє повідомлення будете починать з того прислівʼя? Зачепило так сильно, чи що?😁 При всій моїй повазі до Надії - вона теж людина і може помилятися, або неправильно інтерпретувати дані таблиці: як, наприклад, рівень схвалення по Квебеку, або що 191 - це позитивні рішення. Так що, Mary, якщо не вмієте аналізувати дані, то краще пройти мимо, чим намагатись когось чомусь повчити.
-
Так
-
-
Знаєте в мене в знайомої теж був запис на 16.12.і так нічого не прийшло.Хоча в моїх візитах є .А в замовлених послугах ні.Всі ці візити опинились в чорнетках чомусь
-
Перевіряйте кожен день по можливості. Я годину назад зайшла, продивилася всі місяці і спіймала слот на січень. Він був лише один доступний