PR CUAET
-
Привіт! Можливо хтось має зразок заяви яку потрібно надіслати в консульство для доставки паспорта?
-
впізнали місто? youtu.be/4XOtufEdPgs?si=ivOPXeZDzuBAfS1m
-
Так я розумію Я хотіла ,щоб мені передали а я вже б зробила візу і тоді їхала назад Але просто так дивно з тим ворк пермітом,чи буде чи ні
-
особливо вчора був дуже добрий "признак" закінчення війни, коли 120 ракет та 100 шахедів полетіли. Саме так ознаки закінчення війни і виглядають 👍
-
Ні,на жаль
-
Може хтось пробувати зайти зараз. Чи то лише в мене?
-
у тому випадку, швидше за все, занадто прискіпливий офіцер попався. але ніхто від такого не застрахований
-
Дуже цікава інформація , Я не чула раніше ,дуже дякую Я теж думаю,що це ризик
-
Пошукайте тут у гілці. Хтось розповідав, що поїхав у короткотривале відрядження закордон і отримав відмову у продовженні ворк перміту через те, що не був на території Канади під час погодження. Потім вони мусили надсилати прохання про перерозгляд справи із поясненнями
-
Доброго дня!Підкажіть будь ласка, а де шукати таку ж заяву,але в Оттаву?Дуже Вам дякую
-
Можливо ви знаєте за яким графіком вони будуть видавати в листопаді, за старим чи за новим, бо він дуже відрізняється?
-
Чи варто ставити тут галочку, якщо моя робота не потребує ліцензії і всього іншого? Це заявка AAIP
-
Шукаю роботу в Калгарі ,сантехнік ,маю ліцензію
-
На початку року я писала на цей імеіл, мені відповідали
-
Дякую