PR CUAET
-
Доброго дня!Підкажіть будь ласка, а де шукати таку ж заяву,але в Оттаву?Дуже Вам дякую
-
Можливо ви знаєте за яким графіком вони будуть видавати в листопаді, за старим чи за новим, бо він дуже відрізняється?
-
Чи варто ставити тут галочку, якщо моя робота не потребує ліцензії і всього іншого? Це заявка AAIP
-
Шукаю роботу в Калгарі ,сантехнік ,маю ліцензію
-
На початку року я писала на цей імеіл, мені відповідали
-
Дякую
-
Шукаю роботу в Калгарі ,сантехнік ,маю ліцензію
-
Дякую, не дає коригувати. Я думаю там є заява,але нажаль я її не можу знайти. Знайшла лише на дипломатичну пошту,що йде 3 місяці(
-
При оформленні DTC користувалася цим сайтом як гідом disabilitycreditcanada.com/disability-tax-credit-ultimate-resource-guide/
-
Торонто
-
🅰️🅰️🅰️🅰️🅰️🅰️🅰️ Дата: 17 листопада Час: 18:00 по Торонто Програма вебінару: Обговорення Express Entry та STEM-відбору. Програми без вимог до знання мови Провінційні програми в: - Онтаріо - Альберті - Атлантичних провінціях Як заявити робочий досвід за кордоном як FOP Як подати заяву на PR, якщо ви не працюєте на канадського роботодавця Приєднуйтесь, щоб дізнатися більше про шляхи імміграції до Канади! Вебінар від Barbican Immigration us06web.zoom.us/webinar/register/WN_WQel9J6PTeWl5nA7RILT5g
-
Зараз актуальний цей графік для видачі паспорту? Але тут вже написано, що треба запис😭