Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. PR CUAET

PR CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
474.7k Posts 18.7k Posters 772.4k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    I.
    wrote on last edited by
    Просто я якось дзвонила на підтримку, то вони сказали що моя залишається дійсною і на другу я не еліджбл подаватись Але в мене ж інше прізвище тепер🤔 Тому не розумію чи та віза залишиться дійсною на старе прізвище чи нв
    1 Reply Last reply
    0
  • t709792186T Offline
    t709792186T Offline
    Oleh Levchenko
    wrote on last edited by
    Якщо потрібна віза , то і на візу подаватись
    1 Reply Last reply
    0
  • t5233568951T Offline
    t5233568951T Offline
    ꧁༺Mar'yana ༻꧂
    wrote on last edited by
    знайома яка брала пр по шлюбу так і робила
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    I.
    wrote on last edited by
    Доброго дня, а скажіть будь ласка, якщо в мене віза та ворк перміт на старому прізвищі? Вчора я отримала новий паспорт з новим прізвищем в консультсві , мені тільки ворк перміт треба змінити на нове прізвище чи візітор візу теж? Бо в мене віза дійсна до 27го року, але паспорт той вже не дійсний через зміну прізвища😅 Дуже Дякуб заздалегідь за підказку
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oleksandr Fedorenko
    wrote on last edited by
    Тогда ждать. Второй вариант : звоните/пишите в консульство чтобы выслали вам сканы. Там тоже люди. Я по другому вопросу звонил в Едмонтон, был приятно удивлен качеством ответов, вежливостью.
    1 Reply Last reply
    0
  • t513733557T Offline
    t513733557T Offline
    Alina Stailovska
    wrote on last edited by
    Да, там очень видно что с экрана:)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    X3m
    wrote on last edited by
    Я думаю там будет видно что с экрана. А так может и можно думаю если их не устроит то могут попросить дослать, а могут просто отказать сказав что фейк. Я думаю ни кто не скажет стопроцентно и лучше ждать
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oleksandr Fedorenko
    wrote on last edited by
    Перескануйте ці фото. Якщо все чітко видно то можна
    1 Reply Last reply
    0
  • t5180232102T Offline
    t5180232102T Offline
    OM
    wrote on last edited by
    Дякую за відповідь😊
    1 Reply Last reply
    0
  • t513733557T Offline
    t513733557T Offline
    Alina Stailovska
    wrote on last edited by
    Я не можу їх сама відсканити поки що. Паспорти ще не прийшли мені і коли прийдуть не відомо, але вони готові. Мені вислали фото паспортів зроблено з екрану комп'юрету в пдф форматі. Чи можна підгружати ці фото?...
    1 Reply Last reply
    0
  • t154911143T Offline
    t154911143T Offline
    Barbossking
    wrote on last edited by
    Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oleksandr Fedorenko
    wrote on last edited by
    Якщо ви зможете їх самі відсканити, то буде PDF. Все одно є обмеження на розмір файлу, 2 МБ здається- якість так собі
    1 Reply Last reply
    0
  • t513733557T Offline
    t513733557T Offline
    Alina Stailovska
    wrote on last edited by
    Маю питання, може хто стикався: подаюся на фед.рівень, дитячі паспорти ще в Торонто, консульство мені вислало фото паспортів зроблено з екрану. Я так розумію, що з такі фото підгружати не можна. Чи висилало комусь консульство нормальні ПДФ файли паспортів? І чи можна їх підгружати у заявку?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ostap
    wrote on last edited by
    1. Apply for PR 2. AOR 3. Processing (including requests for biometrics and medical if applicable) 4. eCOPR Request (sign declaration that you are in currently in Canada, and provide new photos if applicable) 5. eCORP issued (you are PR from that date) 6. PR card arrives in mail
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ostap
    wrote on last edited by
    Confirmation of PR
    1 Reply Last reply
    0
  • t154911143T Offline
    t154911143T Offline
    Barbossking
    wrote on last edited by
    Дякую. А що таке КОПР? Підкажіть будь ласка, де можна подивитись хронологію подій як все відбувається на федеральному етапі?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oleksandr Fedorenko
    wrote on last edited by
    Вже 2 повідомлення від учора, що почали видавати AOR від початку червня. Чи є в цьому закономірність?
    1 Reply Last reply
    0
  • t334045979T Offline
    t334045979T Offline
    Solomia
    wrote on last edited by
    Підкажіть будь-ласка чи була в когоь така ситуація : Подала родичів на КУАЕТ візу, біометрія була призначена на 5те жовтня, а Generic refusal letter прийшов 3го жовтня. Хоча я до того писала на веб форму і казала щоб вони продовжили строк розкладу заявки через те що довго не могли записатися на біометрію. Людина все таки поїхала на запис і здала біометрію. Що робити? Поки що в персональному кабінеті не бачу ніяких змін
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ostap
    wrote on last edited by
    Вирішив все таки в цьому покопатися глибше. Перечитав всі інструкції, і там всюди написано продовження до 3 років, але точно не пояснено те що нас цікавить. Також підняв це питання з колегами, щоб порівняти який в кого досвід по цьому. До 15 липня 2023 всі подачі які ми робили на зміну статусу або на продовження статусу давали строго до 3ох років сумарно. Проте починаючи з 15го липня цього року, серед заявок моїх колег почали видавати продовження ВП на 3 роки з дати заявки на продовження. Проте це стосується лише тих ВП які на момент подачі заяви на продовження, були видані на термін менше 3ох років (переважно через те що паспорт закінчувався раніше). Тобто якщо є перміт на 3 роки, то подавши на його продовження приходить відмова або кенселяція. Тобто по факту, в кого закінчувався паспорт, і вони отримали перміт на строк ДО 3 років, зараз по факту можуть податися на продовження, на ДОДАТКОВІ 3 роки. Проте так як це або явна помилка або unintended consequence (бо це по факту дуже сильно дискримінує тих в кого паспорт був валідний), я не беруся судити чи це відбувається масово, та які шанси отримання. А також чи це буде постійним підходом, чи це пофіксять в майбутньому. Надіюся це доможе трошки прояснити ситуацію.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yana Puchkova
    wrote on last edited by
    Яка може бути проблема?
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.