PR CUAET
-
Можна в Консульстві тільки дебіт картою
-
Дружина дідуся могла б податись в такому випадку. Там є пункт для подружжя громадянина України, який помер. Але не онуки/діти
-
Unemployed
-
На 5років. Можна подати на новий перміт за продовженим паспортом
-
Добрий вечір. Маю схожу ситуацію. Можна дві хвилини вашого часу у особистих повідомленнях?
-
Ви що знущаєтесь ? Вище моя відповідь вам
-
Я думаю позиція Канади буде якщо в людини є кримінальна історія то пропускати її через окрему процедуру при аплікації і вирішувати вже індивідуально по кожному А масово підстав поки немає
-
Так, вкажіть. Ось мой пост, цитую. Вкажіть, що тут перекручено:" В законопроекті взагалі нічого нема про повісткі. Все йде навколо - обов'язок встати на військовий облік. А на нього треба встати з 17 років. І є давня стаття 337 ККУ за Ухилення від військового обліку."
-
Скажіть, будь ласка, що саме завіряв нотаріус?
-
Боже та вгамуйтеся )) не треба тут ваша лекція по законодавству Я вам написав в чому ваше перекручування полягало Перечитайте, чи вам переслати ?
-
Так
-
Це за часом Торонто?
-
Консульство у Торонто. Рівно в 19:00 відкрився слот. На 19.01
-
Я сьогодні з першої спроби зловила слот на 19те. Дякую! І правда в 7 вечора зʼявляються
-
А підкажіть о котрій годині вам вдалося записатися і в яке консульство?
-
Вчора та позавчора слоти були о 19:00 на 18.01. та 17.01. відповідно
-
Підкажить якщо зараз живемо з жінкою в різних провінціях чи вліяє це якось на расмотр на федеральному рівні?
-
Сьогодні подав тещу по цій програмі, лист submitted прийшов за пару секунд
-
Ми робили переклад на укр, з укр на англ в українському тураенстві, нотаріус ставив свій підпис і печатку на окремому аркуші. AOR ще не отримали, тому не знаю чи це вірно, але по іншому ніхто не робить з тих що ми питали
-
А що "накрутила"? Ви ж процитували статтю 377 комунального кодексу України. Чи її нема? Чи вона не про ухилення від військового обліку? Чи від того, що в неї санкція по перші частини штраф або виправні роботи до 1 року це перестає бути кримінальним вчинком і це не буде відображено у довідки про відсутність судимісті? До речі - санкція кримінальної статті штраф, а не адміністративний штраф. Бо адміністративний штраф - це санкція по Кодексу про адміністративні правопорушення. А по кримінальному кодексу штраф є санкцією кримінальної відповідальності. Судячи по всьому ви вирішили, що штраф буває тільки в адміністративному процесі. Але я вас розачарую - штраф як санкція присутній во багатьох галузях права: і в кримінальному, , і адміністративному, і податковому, і екологічному ...практично во всіх, включаючи цивільне.
12 Jan 2024, 17:45
3311/466027
4 minutes ago