PR CUAET
-
Ця можливіть, як показує практика не завжди доступна, але ви не узнаєте якщо не спробуєте
-
Скорее всего, это разумно, учитывая что с ПР туго становится
-
Ще зверніть увагу на перелік професій (НОК, Тerr)які підходять під той чи інший стрім, це важливо
-
Message from user Влада has been removed because this user is in spam list (???)
-
Так. Ретельно прочитайте про всі вимоги до кожного стріму
-
Зайду ще на сайт ознайомлюсь детальніше
-
Вона є у вотсапі
-
А нас постійно залякують не подавайтесь у вас немає умов вам відмовлять,а люди просто беруть і подають і нічого не бояться
-
Підкажіть,як бути… Паспорт доньки до 2026,Віза,WP & SP також. Записалися на новий паспорт,кінець січня.Звісно що він ще не буде у нас на руках до кінця Березня 2025. Питання в наступному: як можна буде дитині зробити нові Візу,ВП і СП якщо до кінця березня не встигнемо. Дякую. ( донька в 11 класі і якраз скінчиться дія її всіх дозволів у 12 класі). Дуже хвилюємся. Дякую!🙏🏻
-
У нас Ворк перміти є діючі. Нам візітор якраз потрібна
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/visit-canada/apply-new-temporary-resident-visa-within-canada.html
-
А підкажіть де його можна буде знайти?
-
Дякую, але я ніяк не можу знайти на сайті посилання, щоб податися знову. Хоча першого разу я все сама зробила і отримали візи. А зараз ніяк не можу знайти де можна заповнити форми
-
Ви напишите заяву що паспорт втрачено.Їм треба внести це в систему.В Україні ми це робили на місці, але я не знаю як тут.Можливо так само.
-
Добрий вечір! Будь ласка допоможіть з інформацією. Я повернулась в Україну вирішити деякі питання. Хочу їхати до Канади та забрати з собою тата (у нього є віза CUAET). Чи пропустить його офіцери в аеропорту? Дякую!
-
Добрий вечір! Будь ласка допоможіть з інформацією. Я повернулась в Україну вирішити деякі питання. Хочу їхати до Канади та забрати з собою тата (у нього є віза CUAET). Чи пропустить його офіцери в аеропорту? Дякую!
-
Да - все на шару, прокатит - не прокатит
-
Дякую. Зараз спробую
-
Але це все ж краще,ніж чекати чи виберуть тебе як в Альберті
-
Тому що FSW процесят швидко і те що вони взяли у інтейк у цьому році вже отпроцесіли і нічого не затримується в інвенторі роками у порівняні з нашою чи гуманітарною.
12 Jan 2024, 17:45
331282/467969
4 minutes ago