PR CUAET
-
Message from user Влада has been removed because this user is in spam list (???)
-
Вона є у вотсапі
-
Підкажіть,як бути… Паспорт доньки до 2026,Віза,WP & SP також. Записалися на новий паспорт,кінець січня.Звісно що він ще не буде у нас на руках до кінця Березня 2025. Питання в наступному: як можна буде дитині зробити нові Візу,ВП і СП якщо до кінця березня не встигнемо. Дякую. ( донька в 11 класі і якраз скінчиться дія її всіх дозволів у 12 класі). Дуже хвилюємся. Дякую!🙏🏻
-
У нас Ворк перміти є діючі. Нам візітор якраз потрібна
-
А підкажіть де його можна буде знайти?
-
Дякую, але я ніяк не можу знайти на сайті посилання, щоб податися знову. Хоча першого разу я все сама зробила і отримали візи. А зараз ніяк не можу знайти де можна заповнити форми
-
Дякую. Зараз спробую
-
На мою думку, перший абзац не зовсім відповідає дійсності, хоча раніше я теж так вважала. Після отримання нотатків, побачила іншу картину, а саме: Подача від 17.11.2023 АОР від 30.01.2024 Здали біометрію 31.01.2024 Ви сказали, що до АОР ніхто наші заявки у очі не бачить, але згідно нотатків 20.11.2023 було аплікація перевірена на наявність документів і був розпочатий етап криміналіті, який був завершений здачою біометрії.
-
Добрый день. Скажите у всех сейчас не заходит через дию на сайт?делаю авторизацию и не перекидывает дальше