PR CUAET
-
🅰️🅰️🅰️🅰️🅰️🅰️🅰️ Дата: 17 листопада Час: 18:00 по Торонто Програма вебінару: Обговорення Express Entry та STEM-відбору. Програми без вимог до знання мови Провінційні програми в: - Онтаріо - Альберті - Атлантичних провінціях Як заявити робочий досвід за кордоном як FOP Як подати заяву на PR, якщо ви не працюєте на канадського роботодавця Приєднуйтесь, щоб дізнатися більше про шляхи імміграції до Канади! Вебінар від Barbican Immigration us06web.zoom.us/webinar/register/WN_WQel9J6PTeWl5nA7RILT5g
-
Дуже цікаво. А як ви бачите, що заявку перевірили на наявність доків? Notes 16, 17, 18 згенеровані швидше за все автоматично (smgc-systeme), плюс там схоже одна й та сама інформація, до всього ж важко інтерпретувати, про що саме там йдеться. Етап criminality дійсно розпочатий, однак ніщо не вказує на те, що це була людина. А ви бачите десь у нотатках дату АОР? Як вона там позначена?
-
Pdf merge. Така функція, разом зі стисненням, є в pdf24. Безкоштовна програма.
-
Добрый день, есть ли у кого-то место в машине до Эдмонтона с Калгари завтра (18 ноября)? Хочу успеть на выдачу паспорта с 10 до 12
-
Вадим, прочитала ваш відгук і звичайно не такий який би ми хотіли. Я працюю з Тарасам як команда вже 18 років і мені дуже шкода, що у вас склалося таке враження. Ми завжди стараємось пояснити все, як найкраще,але деколи може бути щось пропущено. Я вам дякую, бо відгук є дуже важливим і означає що ми щось не донесли правильно. Ваш платіж був прискорений (accelerated) з самого початку іпотеки, так як ви хотіли (це зменшило amortization на 3.5 роки) Прискорений (accelerated) і збільшений на 10% це два різних варіанти. (10% можна збільшити раз в календарний рік і не на початку іпотеки). Я б дуже хотіла з вами поспілкуватися у разі якщо ви маєте більше питань. Мій номер 780-233-5834 З повагою Тетяна Кічма
-
Я оформила паспорт в Канаді в Торонто його виготовляють я так розумію в Україні і дипломатичною поштою доставляють назад в Канаду в консульство де здавали паспорт , але це дуже довго. Тому люди замовляють доставку DHL або Укрпоштою
-
Мається мабуть на увазі що нерухомість можна продати набагато дорожче, що покриє всі штрафні санкції