PR CUAET
-
Добрый день, есть ли у кого-то место в машине до Эдмонтона с Калгари завтра (18 ноября)? Хочу успеть на выдачу паспорта с 10 до 12
-
Вадим, прочитала ваш відгук і звичайно не такий який би ми хотіли. Я працюю з Тарасам як команда вже 18 років і мені дуже шкода, що у вас склалося таке враження. Ми завжди стараємось пояснити все, як найкраще,але деколи може бути щось пропущено. Я вам дякую, бо відгук є дуже важливим і означає що ми щось не донесли правильно. Ваш платіж був прискорений (accelerated) з самого початку іпотеки, так як ви хотіли (це зменшило amortization на 3.5 роки) Прискорений (accelerated) і збільшений на 10% це два різних варіанти. (10% можна збільшити раз в календарний рік і не на початку іпотеки). Я б дуже хотіла з вами поспілкуватися у разі якщо ви маєте більше питань. Мій номер 780-233-5834 З повагою Тетяна Кічма
-
Я оформила паспорт в Канаді в Торонто його виготовляють я так розумію в Україні і дипломатичною поштою доставляють назад в Канаду в консульство де здавали паспорт , але це дуже довго. Тому люди замовляють доставку DHL або Укрпоштою
-
Мається мабуть на увазі що нерухомість можна продати набагато дорожче, що покриє всі штрафні санкції
-
Дякую за відповідь! А можливо знаєте ,який приблизний зараз час очікування ?
-
Доброго дня, розглядати почали July?
-
Ви про ворк перміт?