Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. PR CUAET

PR CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
474.7k Posts 18.7k Posters 775.6k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Настя
    wrote on last edited by
    як таке можливо? хіба якийсь промоушен коли новий банк платить пеналті за вас. Тут 2 моргідж брокери пишуть, що штраф при розірванні сплачується завжди.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Надєжда Надєжда
    wrote on last edited by
    Я оформила паспорт в Канаді в Торонто його виготовляють я так розумію в Україні і дипломатичною поштою доставляють назад в Канаду в консульство де здавали паспорт , але це дуже довго. Тому люди замовляють доставку DHL або Укрпоштою
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Інна Inna
    wrote on last edited by
    Підкажіть, будь ласка, чи потрібно підтвердження диплому універу з Польщі?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Мар'яна
    wrote on last edited by
    Не рекомендують виїжджати на довго, бо були випадки, що під час відсутності в Канаді офіцер розглядав заявку і видав відмову у звʼязку з відсутністю.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Nadia S
    wrote on last edited by
    Поки видають так, але система нова, слідкуйте за новинами..
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oleksandr Fedorenko
    wrote on last edited by
    Мається мабуть на увазі що нерухомість можна продати набагато дорожче, що покриє всі штрафні санкції
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Bo
    wrote on last edited by
    Доброго дня порадьте будь ласка нотаріуса Едмонтон , дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Мар'яна
    wrote on last edited by
    Це на ворк перміт, але я розумію що вам потрібно поновити статус- це напевно інша процедура.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yuliana Hrebenyuk
    wrote on last edited by
    Дякую за відповідь! А можливо знаєте ,який приблизний зараз час очікування ?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Мар'яна
    wrote on last edited by
    Так
    1 Reply Last reply
    0
  • t702774215T Offline
    t702774215T Offline
    Вікторія Холява
    wrote on last edited by
    Доброго дня, розглядати почали July?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yuliana Hrebenyuk
    wrote on last edited by
    Ви про ворк перміт?
    1 Reply Last reply
    0
  • t490323166T Offline
    t490323166T Offline
    I D
    wrote on last edited by
    Усім доброго часу доби. Буду вдячний якщо хтось зможе прокометувати один випадок. Жінка, одинока, давно розлучена, 55+ років, виїхала в Канаду, проживає самотня, орендує житло, працює весь час перебування в Канаді в готелі, має тісні стосунки з українською громадою, декількома канадійцями друзями. Англійська дуже слаба, освіта підходяща відсутня, сімейних зв'язків в Канаді немає відповідно по економічним чи іншим програмам явно не проходить. Намагаюся їй допомогти податись по гуманітарній, і не зовсім розумію куди що писати в 5283 починаючи з пункту 7 і далі. Можливо хтось може допомогти з власного досвіду зорієнтуватися по пунктам?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yuliana Hrebenyuk
    wrote on last edited by
    Ну я думаю,що це приблизно такий самий час Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • t1679558460T Offline
    t1679558460T Offline
    Maria 🐆 Smotrytska-Karego
    wrote on last edited by
    🔴🔴🔴 Доброго недільного вечора, спільното! В цій гілці ми всі обговорюємо одну тему - Ukrainian family reunification pathway і все що з ним повʼязано‼️ Все решта, будь ласка, пишіть в релевантні гілки чи гілку General чи Flood, якщо релевантної гілки не існує. За порушення правила #7 та #8 бот буде надавати функції 1/3, на третій функція супроводжується mutом на 30 днів. Відповідальність лежить на Ваших плечах, тому, будь ласка, давайте свідомо підходити до спілкування в чаті. Дякуємо за співпрацю. З найкращими, Адміністрація чату 🔴🔴🔴
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oksana
    wrote on last edited by
    Ми можемо тільки здогадуватися як воно відбувається і що автоматично, а що за допомогою офіцера робиться. Ще один цікавий момент, у нотатках спочатку йде 20.11.2023 перевірка документів усіх поданих у аплікації і наступними пунктами іде запит на біометрію для усіх. А із 30.01.2024 після АОР, або запиту на біометрію, написано що розпочато секьюріті
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Taras Kichma
    wrote on last edited by
    Вадим. Дуже прикро, що у вас виникла думка, що я говорив неправду. Моя вина, напевно в тому, що я недостатньо розʼяснив різницю між accelerated payment і payment increase. Ваш платіж з самого початку був accelerated, що є еквівалентом 13 місячних платежів на рік. Цей метод зменшує амортизацію на 3.5 роки. Крім того ви маєте право збільшити свій платіж на 10% кожного року (що вам і зробили у відділенні) і додатково щороку вносити до 10% від початкової суми іпотеки. Ці дві опції дозволяють виплатити іпотеку набагато швидше. Але це є добровільні опції, а не контрактні зобов’язання перед банком і ви завжди маєте можливість зменшити платіж і повернути амортизацію до контракту. Прошу подзвонити до мене, якщо ви й надалі думаєте, що я говорив неправду. П.С. Сума платежів ніяк не впливає на компенсацію. Ми завжди пропонуємо всім клієнтам вибрати платіж, який їм буде найзручніший, і вказуємо, які є способи пришвидшення погашення кредиту.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vadym
    wrote on last edited by
    Тетяна та Тарас, дякую за коментарі до могу відгуку. Визнаю, я не експерт і не володію банківською термінологією як Ви. Але я до вас звернувся, саме через те щоби мати можливість вільно спілкуватися рідною українською мовою по такому важливому питанню, щоб уникнути непорозумінь, які можуть виникнути при використанні англійської. І я неодноразово ( і в листі і в спілкуванні) Тараса просив зробити максимально швидке погашення і він мені стверджував, що у мене збільшений платіж. Але я пам'ятав, що при заключенні договору озвучували цифри по прискорений виплаті вищі, ніж ті які у мене знімав банк на протязі 4 місяців. І я звернувся в інше відділення, до іншого спеціаліста, який збільшив мені платіж, цим самим зекономив декілька років та чималу сумму. Чому ви не могли цього зробити, а стверджували, що я плачу уже по максимуму?
    1 Reply Last reply
    0
  • t388704813T Offline
    t388704813T Offline
    Anna Borysova
    wrote on last edited by
    Получается нужно ждать пока будет написано что паспорт виготовлено, после этого выбирать доставку и паспорт будет доставлен в посольство в Оттаве, если это не сделать, паспорт так и будет лежать в Украине...верно? А подскажите, пожалуйста, какая доставка дешевле и если это два паспорта, то это 2 раза оплачивать? И ещё вопрос, если подавали заявление в Оттаве, можно чтоб паспорт доставили в Эдмонтон, чтоб там его забрать?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Tanya Kolomiets
    wrote on last edited by
    Второй день вообще не заходит. Не могу даже на сайт зайти
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.