PR CUAET
-
Мається мабуть на увазі що нерухомість можна продати набагато дорожче, що покриє всі штрафні санкції
-
Дякую за відповідь! А можливо знаєте ,який приблизний зараз час очікування ?
-
Доброго дня, розглядати почали July?
-
Ви про ворк перміт?
-
Усім доброго часу доби. Буду вдячний якщо хтось зможе прокометувати один випадок. Жінка, одинока, давно розлучена, 55+ років, виїхала в Канаду, проживає самотня, орендує житло, працює весь час перебування в Канаді в готелі, має тісні стосунки з українською громадою, декількома канадійцями друзями. Англійська дуже слаба, освіта підходяща відсутня, сімейних зв'язків в Канаді немає відповідно по економічним чи іншим програмам явно не проходить. Намагаюся їй допомогти податись по гуманітарній, і не зовсім розумію куди що писати в 5283 починаючи з пункту 7 і далі. Можливо хтось може допомогти з власного досвіду зорієнтуватися по пунктам?
-
Ну я думаю,що це приблизно такий самий час Дякую
-
🔴🔴🔴 Доброго недільного вечора, спільното! В цій гілці ми всі обговорюємо одну тему - Ukrainian family reunification pathway і все що з ним повʼязано‼️ Все решта, будь ласка, пишіть в релевантні гілки чи гілку General чи Flood, якщо релевантної гілки не існує. За порушення правила #7 та #8 бот буде надавати функції 1/3, на третій функція супроводжується mutом на 30 днів. Відповідальність лежить на Ваших плечах, тому, будь ласка, давайте свідомо підходити до спілкування в чаті. Дякуємо за співпрацю. З найкращими, Адміністрація чату 🔴🔴🔴
-
Ми можемо тільки здогадуватися як воно відбувається і що автоматично, а що за допомогою офіцера робиться. Ще один цікавий момент, у нотатках спочатку йде 20.11.2023 перевірка документів усіх поданих у аплікації і наступними пунктами іде запит на біометрію для усіх. А із 30.01.2024 після АОР, або запиту на біометрію, написано що розпочато секьюріті
-
Вадим. Дуже прикро, що у вас виникла думка, що я говорив неправду. Моя вина, напевно в тому, що я недостатньо розʼяснив різницю між accelerated payment і payment increase. Ваш платіж з самого початку був accelerated, що є еквівалентом 13 місячних платежів на рік. Цей метод зменшує амортизацію на 3.5 роки. Крім того ви маєте право збільшити свій платіж на 10% кожного року (що вам і зробили у відділенні) і додатково щороку вносити до 10% від початкової суми іпотеки. Ці дві опції дозволяють виплатити іпотеку набагато швидше. Але це є добровільні опції, а не контрактні зобов’язання перед банком і ви завжди маєте можливість зменшити платіж і повернути амортизацію до контракту. Прошу подзвонити до мене, якщо ви й надалі думаєте, що я говорив неправду. П.С. Сума платежів ніяк не впливає на компенсацію. Ми завжди пропонуємо всім клієнтам вибрати платіж, який їм буде найзручніший, і вказуємо, які є способи пришвидшення погашення кредиту.
-
Тетяна та Тарас, дякую за коментарі до могу відгуку. Визнаю, я не експерт і не володію банківською термінологією як Ви. Але я до вас звернувся, саме через те щоби мати можливість вільно спілкуватися рідною українською мовою по такому важливому питанню, щоб уникнути непорозумінь, які можуть виникнути при використанні англійської. І я неодноразово ( і в листі і в спілкуванні) Тараса просив зробити максимально швидке погашення і він мені стверджував, що у мене збільшений платіж. Але я пам'ятав, що при заключенні договору озвучували цифри по прискорений виплаті вищі, ніж ті які у мене знімав банк на протязі 4 місяців. І я звернувся в інше відділення, до іншого спеціаліста, який збільшив мені платіж, цим самим зекономив декілька років та чималу сумму. Чому ви не могли цього зробити, а стверджували, що я плачу уже по максимуму?
-
Получается нужно ждать пока будет написано что паспорт виготовлено, после этого выбирать доставку и паспорт будет доставлен в посольство в Оттаве, если это не сделать, паспорт так и будет лежать в Украине...верно? А подскажите, пожалуйста, какая доставка дешевле и если это два паспорта, то это 2 раза оплачивать? И ещё вопрос, если подавали заявление в Оттаве, можно чтоб паспорт доставили в Эдмонтон, чтоб там его забрать?
-
Второй день вообще не заходит. Не могу даже на сайт зайти
-
Що саме написати?
-
Перечитайте ще раз своє запитання і відповідь. Є група спеціально для тих хто застряг на поглибленій перевірці. Вище скидали недавно.
-
Я зараз швидко зайшла